Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A început castingul pentru sezonul cinci al concursului vocal „Tu ești super!”

© Sputnik / Евгений БиятовСуперсезон проекта "Ты супер!"
Суперсезон проекта Ты супер! - Sputnik Moldova, 1920, 18.05.2021
Abonare
Postul de televiziune NTV și Agenția Internațională de Presă și Radio Sputnik anunță începerea preselecțiilor pentru sezonul cinci al concursului vocal internațional „Tu ești super!".

CHIȘINĂU, 18 mai - Sputnik. Acest concurs le oferă copiilor talentați, rămași fără îngrijire părintească, șansa de a-și demonstra capacitățile vocale în fața a milioane de spectatori, de a fi îndrumați de cei mai buni pedagogi muzicali și producători, a cunoască vedete de talie mondială, precum și a-și face prieteni noi din diverse țări. Participanții la proiect vor beneficia de numeroase cadouri, iar cei care se vor clasa pe primele locuri vor primi premii speciale.

Moldoveanca Anastasia Lisovaia la show-ul „Tu ești super!” - Sputnik Moldova, 1920, 21.09.2020
Video
Anastasia Lisovaia va participa în semifinala "Tu ești super"

Întregul proces de pregătire a participanților pentru evoluarea în scenă, dar și participarea propriu-zisă la concurs este reflectată pe larg de către postul de televiziune NTV, pe internet, pe site-urile Agenției Internaționale de Presă și Radio Sputnik, dar și pe cele mai accesate rețele de socializare.

Participanți ai proiectului pot fi copii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani (inclusiv) dotați cu abilități vocale excepționale și care sunt stabiliți în case de copii, în familii adoptive sau se află sub supravegherea tutorilor, precum și copiii care, din cauza situației precare din familie, se află în școli-internat. Participă copii din Rusia, din statele CSI și Țările Baltice.

Pentru a participa la castingul proiectului internațional „Tu ești super!” trebuie să expediezi la adresa redacției: konkurs@sputnik.md:
  1. Un videoclip în care participantul la casting trebuie să povestească pe scurt despre sine (Prenume (sau pseudonim)) și nume, vârstă, oraș și statut (locuiesc într-un orfelinat / internat / familie de plasament / sub tutelă) și câteva înregistrări cu evoluțiile copilului. Pot fi expediate înregistrări ale evoluțiilor filmate la concursuri
  2. CERERE completată.

Rezultatele primului tur de calificare vor fi publicate în vara anului 2021.

Mai multe despre proiect:

Tu ești super! - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2019
Rusia
Un adevărat miracol: Vezi ce dar au primit 12 participanți la „Tu ești super” - Video
Premiera concursului vocal pentru copii ”Tu ești super!” a avut loc pe 11 februarie 2017 la NTV. Încă de la primele emisiuni, proiectul a devenit unul dintre cele mai populare show-uri de talente. De-a lungul celor doi ani de existență, proiectul ”Tu ești super!” le-a ajutat celor 174 de tinere vedete să-și dezvăluie talentele vocale și să facă primii pași spre o carieră muzicală profesionistă. Unii participanți și-au îndeplinit visul și și-au găsit părinții.

Participanții edițiilor trecute ale concursului ”Tu ești super!” sunt invitați la diverse concursuri de muzică pentru copii, inclusiv la cele internaționale. Piesa în interpretarea câștigătoarei celui de-al doilea sezon al emisiunii ”Tu ești super!” Diana Ankudinova a intrat în primele trei videoclipuri cele mai populare ale segmentul rusesc de YouTube în 2018.

Concursul internațional ”Tu ești super!” este susținut de compania de televiziune NTV și Agenția de Presă și Radio Sputnik International, cu sprijinul Ministerului Educației al Federației Ruse.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0