Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Răzvan Dumitrescu, observație care dă peste cap teoria și ”soluția” vaccinării

Răzvan Dumitrescu - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2021
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Cunoscutul realizator TV face o observație care dă peste cap toate teoriile și strategiile despre vaccinare – se impune urgent un răspuns al autorităților în materie de pandemie!

BUCUREȘTI, 17 mai – Sputnik. Există o vorbă în popor: o gripă trece în 14 zile cu medicamente – și în două săptămâni singură.

Proteste la București, România, împotriva restricțiilor COVID - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2021
STOP dictaturii! Spre o „nouă normalitate” totalitară?

Ei bine, cam asta observă Răzvan Dumitrescu studiind date oficiale despre pandemie, transmise de prestigioasa publicație științifică ourworldindata.org (realizată de The Global Change Data Lab din Marea Britanie, în colaborare cu cercetători de la universitatea Oxford).

Realizatorul emisiunii ”Subiectiv” compară două tipuri de date din trei țări cu regimuri complet diferite de vaccinare: ”campioana mondială” a vaccinărilor, Israel, jucătoarea de pluton, România, și codașa clasamentului, Republica Moldova, abia intrată în campionatul vaccinărilor.

Și, surpriză… evoluția ”stingerii” pandemiei e… identică! Sau, cum scrie Răzvan Dumitrescu - ”Despre cum se stinge PANDEMIA indiferent că s-au vaccinat mulți (Israel), mult mai puțini (România) sau aproape deloc (Republica Moldova)”.

”Și atunci, o întrebare: de ce peste tot se stinge la fel (cu precizarea ca întreb, dar NU mă întreb)?”, scrie Răzvan Dumitrescu, atașând grafice cu evoluția PANDEMIEI și a VACCINARII pentru cele trei țări, ”așa, ca exemplu!”…

Deci, o observație care dă peste cap teoria ”vaccinarea e singura soluție dă scăpăm de pandemie” – și o întrebare care necesită răspuns URGENT! Și nu de la maneliști, actori, sportivi – nici măcar de la acest ”toate la un loc și nimic în total” Florin Cîțu. Băiat simpatic, de altfel…
  • Graficul evoluției infectărilor în Israel, România și Moldova
  • Graficul vaccinărilor în Israel, România și Moldova

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0