Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avertizare meteo: Ce ne așteaptă în următoarele ore

CC0 / Pixabay / O12 / Гроза
Гроза - Sputnik Moldova, 1920, 17.05.2021
Abonare
Vremea se schimbă brusc în doar jumătate de oră, anunță Serviciul Hidrometeorologic de Stat, care a emis o avertizare meteo începând cu ora 13:00.

CHIȘINĂU, 17 mai - Sputnik. O nouă avertizare meteo a fost emisă de Serviciul Hidrometeorologic de Stat începând cu ora 13:00. Astfel, până la 21:00 se prevăd ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Totodată, a fost emis cod galben de vijelie în rafale de până la 15-18 m/s, în timpul descărcărilor electrice cu intensificări. De precizat, meteorologii au prognozat pentru 18 mai vreme determinată de influența unei zone de aer cu presiunea atmosferică scazută.

Cer variabil, noaptea izolat ploi slabe de scurtă durată cu descărcări electrice. Ziua pe arii extine ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Pentru mâine, meteorologii anunță ploi puternice în nordul țării. La fel, se va menține vânt puternic, în timpul descărcărilor electrice cu intensificări. De mâine scad și temperaturile în medie cu 4 grade. Astfel, maxima va crește până la 21 de grade Celsius. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0