Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incredibil: Ce a făcut un șofer de 90 de ani după ce a lovit cu mașina o femeie

© Sputnik / Mihai CarausPoliția
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2021
Abonare
Un bătrân de 90 de ani a lovit cu mașina o femeie de 68 de ani și a fugit de la locul faptei. Acesta a fost reținut de oamenii legii și a fost supus testului la alcoolemie. 

CHIȘINĂU, 16 mai - Sputnik. O femeie de 68 de ani a ajuns la spital după ce un bătrân de 90 de ani a lovit-o cu mașina și a dat bir cu fugiții.

Încă un motociclist a murit aseară în urma unui accident rutier  - Sputnik Moldova, 1920, 16.05.2021
Accidente
Accidentele se țin lanț: Încă un motociclist și-a pierdut viața - foto

Inspectoratul Național de Securitate Publică anunță că în dimineața de duminică, în jurul orei 08:00, în satul Selemet, raionul Cimișlia, a avut loc un accident cu implicarea unui pieton.

Potrivit oamenilor legii, femeia de 68 de ani se deplasa pe marginea carosabilului, iar într-un moment dat a fost lovită de o mașină la volanul căreia se afla un bătrân de 90 de ani. Acesta a fugit de la locul faptei, dar a fost reținut la scurt timp de polițiști și a fost supus testului la alcoolemie, care a arătat că el nu se afla în stare de ebrietate.

Oamenii legii stabilesc toate circumstanțe producerii accidentului. Poliția îndeamnă oamenii care au fost implicate într-un accident rutier să solicite în primul rând ajutorul ambulanței, dar nu să părăsească locul accidentului și să lase persoanele rănite în primejdie. 

 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0