Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce se întâmplă în culisele Eurovision – ce imagini a postat Natalia Gordienko

© Sputnik / Alexey Maishev / Accesați arhiva multimediaПевица Наталья Гордиенко на презентации клипа на песню "Sugar"
Певица Наталья Гордиенко на презентации клипа на песню Sugar - Sputnik Moldova, 1920, 15.05.2021
Abonare
Participanta din partea Moldovei la Eurovision-2021 a dezvăluit detalii din culise despre pregătirea pentru concursul muzical, a demonstrat scena și o secvență de la repetiția dinaintea concursului.

CHIȘINĂU, 15 mai - Sputnik. Concursul muzical Eurovision-2021 va avea loc în perioada 18-22 mai pe arena Ahoy Arena din Rotterdam. Printre interpreții care au câștigat un bilet la prestigiosul eveniment muzical este și reprezentanta Republicii Moldova Natalia Gordienko. Deja peste câteva zile, pe 20 mai , compatrioata noastră va urca pe scena în a doua semifinală, cu numărul șapte. Între timp, la Rotterdam Natalia Gordienko se pregătește intens de competiție și a dezvăluit cum s-a desfășurat a doua zi de repetiții.

Reprezentanta Moldovei este pregătită pentru concurs de o numeroasă echipă internațională. Nu este doar de  regele scenei pop rusești Philip Kirkorov, ci și compozitorul din Grecia Dimitris Kontopoulos, poetul Mihail Guțeriev din Rusia, regizoarea Katea Țarik din Ucraina, care a filmat pentru Natalia un videoclip spectaculos la piesa ”Sugar” și versiunea sa în limba rusă - "Туз буби".

"A doua zi de repetiții. Foarte important. Cu o amplă și frumoasă conferință", a comentat Gordienko la înregistrarea video pe care a publicat-o pe profilul de Instagram al lui Kirkorov.

Regele muzicii pop din Rusia a menționat că această zi este de mare responsabilitate pentru întreaga echipă. „Pentru că aceasta este ultima repetiție ... Ei, să ne ajute Dumnezeu!” - a spus Kirkorov.

Gordienko a povestit în înregistrarea video despre organizarea competiției în timp de pandemie, menționând că toate măsurile de securitate au fost luate în considerare.

„Sloganul concursului Eurovision din acest an este "Open Up" - să fii deschis către orice, către toată lumea, către ceea ce se întâmplă și să fim uniți în final”, a precizat cântăreața.

Interpreta nu doar că și-a arătat cabina de machiaj, ci și cum decurge pregătirea și o secvență din repetiție.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov)

Verdictul echipei după evoluarea la repetiție a fost: "Bravo!"

"A doua zi a repetiției sa încheiat. Totul este minunat. Noi suntem cei mai buni", a rezumat Kirkorov.

Anterior, reprezentanta Moldovei a susținut prima repetiție. Videoclipul a fost publicat pe canalul oficial al concursului muzical.

Gordienko a reprezentat deja Moldova la Eurovision, în 2006, în Grecia, interpretând melodia Loca împreună cu Arsenium și ocupând locul 20. În 2009, Natalia a ajuns din nou în finala selecției moldovenești pentru concursul european cu piesa So alive, dar în ajunul finalei s-a retras din cauza imor probleme familiale.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0