Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Autoritățile au venit cu mesaje de felicitare de Ziua Internațională a Familiei

© Pixabay / MabelAmberСемья
Семья - Sputnik Moldova, 1920, 15.05.2021
Abonare
Președintele Parlamentului, primarul Capitalei, dar și reprezentanții structurilor de forță au venit cu mesaje de felicitare pentru cetățenii țării, cu ocazia Zilei Internaționale a Familiei.

CHIȘINĂU, 15 mai - Sputnik. Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a scris pe pagina sa de Facebook că Ziua Internațională a Familiei se asociază cu valori fundamentale precum dragostea, grija, fidelitatea, respectul și că aceste valori trebuie să fie transmise din generație, în generație. Greceanîi a menționat că un stat prosper se bazează pe familiile fericite.

„Consider că problemele din domeniul politicii familiale trebuie să fie puse în capul mesei de orice guvernare. (...) Au fost adoptate legi pentru încurajarea familiilor cu mulți copii și părinților care și-au asumat responsabilitatea educării copiilor adoptați, pentru susținerea familiilor în care cresc copii cu necesități speciale, pentru întărirea instituției familiei și dezvoltarea deplină a copiilor”, a scris președintele Legislativului.

Speakerul le-a dorit tuturor familiilor din Moldova pace, sănătate și înțelegere reciprocă.

Cu un mesaj a venit și edilul-șef al Capitalei. El a scris că pentru el familia este o realizare care îl face mândru și bogat sufletește.

„Familia este mediul unde întotdeauna găsești afecțiune, sprijin și iubire necondiționată, fiind pilonul de bază al societății. În fiecare an, în data de 15 mai, este sărbătorită Ziua Internațională a Familiei, pentru a marca importanța pe care comunitatea internațională o acordă familiilor, fiind în același timp o oportunitate pentru a atrage atenția asupra problemelor cu care se confruntă acestea la nivel mondial”, a scris Ion Ceban. 

Ceban le-a dorit tuturor ca să aibă parte de familii puternice, iar copiii să crească într-un mediu sănătos!

Ziua Internațională a Familiei este sărbătorită și de Poliția Republicii Moldova. Oamenii legii au felicitat toate familiile din țară cu această ocazie și au făcut și un video cu fotografiile familiilor oamenilor cu epoleți. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0