Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tânărul implicat astăzi într-un grav accident rutier a murit la spital

© Sputnik / Варвара Гертье / Accesați arhiva multimediaPacient la spital
Pacient la spital - Sputnik Moldova, 1920, 14.05.2021
Abonare
Tânărul de 26 de ani, care în dimineața zilei de vineri s-a izbit violent cu mașina de un copac, a murit pe patul de spital fără ca să-și mai revină din comă.

CHIȘINĂU, 14 mai - Sputnik. Poliția a anunțat că, din cauza traumatismelor grave primite în urma accidentului rutier care s-a produs în această dimineață pe strada Uzinelor din Capitală, tânărul de 26 de ani a murit pe patul de spital.

Accident cu implicarea unui microbuz de pe ruta Soroca-Bălți - Sputnik Moldova, 1920, 13.05.2021
Societate
Foto : Accident teribil cu implicarea unui microbuz de cursă - Sunt răniți

Precizăm că vineri dimineața, în jurul orei 03:20, un tânăr de 26 de ani, din Capitală a pierdut controlul asupra automobilului, a derapat de pe carosabil și s-a izbit violent de un copac. Impactul a fost atât de puternic încât mașina s-a rupt în bucăți. În urma accidentului, conducătorul vehiculului s-a ales cu numeroase leziuni grave și a fost transportat de urgență la spital, aflându-se în comă. 

În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că mașina în care se afla tânărul aparținea părinților acestuia. Totodată, în imaginile transmise anterior de poliție se vede cum vitezometrul a fost găsit în iarbă, iar acesta arăta viteza de 140 km/h. Deocamdată nu se știe dacă anume aceasta era viteza cu care se deplasa tânărul. Ofițerii de poliție încă mai fac cercetări și încearcă să afle toate circumstanțele producerii accidentului. 

Amintim că poliția a inițiat un proces penal pe acest caz.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0