Donald Trump, Gerard Depardieu, Mimie Mathy - la Muzeul figurilor de ceară Grevin

Abonare
Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris își va redeschide ușile pentru vizitatori, odată ce s-a micșorat numărul infecțiilor cu coronavirus în Franța și în Europa.

Angajații pregătesc exponatele pentru că acestea să poată fi admirate din nou de către vizitatori. Deja în ziua de 12 mai, muncitorii de acolo erau în plin lucru.

Publicul va putea să admite chipurile unor vedete de talie mondială din fiferite domenii: Marilyn Monroe, Gerard Depardieu, Donal Trump, Naomi Campbell, Sir Elton John, regina Elisabeta, Mimie Mathy și Celine Dion.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

© AFP 2024 / Thomas SamsonAngajații curăță statuia de ceară a lui Marilyn Monroe de la muzeul Grevin din Paris. 12 mai 2021, înainte de redeschiderea muzeului figurilor de ceară după ce a fost închis ca în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Сотрудники готовят восковую фигуру Мэрилин Монро в музее Гревен в Париже - Sputnik Moldova
1/10
Angajații curăță statuia de ceară a lui Marilyn Monroe de la muzeul Grevin din Paris. 12 mai 2021, înainte de redeschiderea muzeului figurilor de ceară după ce a fost închis ca în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas SamsonAngajații muzeului figurilor de ceară Grevin verifică figura de ceară a lui Gerard Depardieu la muzeul Grevin din Paris la 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după închiderea în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Сотрудники музея восковых фигур Гревен проверяют восковую фигуру Жерара Депардье  - Sputnik Moldova
2/10
Angajații muzeului figurilor de ceară Grevin verifică figura de ceară a lui Gerard Depardieu la muzeul Grevin din Paris la 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după închiderea în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas Samson12 mai 2021 - capul fostei președinte americane Donal Trump - statuie de ceară, printre altele, pe un raft la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, înainte de redeschiderea după închiderea în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Голова бывшего президента США Дональда Трампа на полке в музее восковых фигур Musee Grevin в Париже - Sputnik Moldova
3/10
12 mai 2021 - capul fostei președinte americane Donal Trump - statuie de ceară, printre altele, pe un raft la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, înainte de redeschiderea după închiderea în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas SamsonUn angajat pregătește pentru a fi din nou expus publicului statuia de ceară a modelului britanic Naomi Campbell la muzeul de figuri de ceară Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după închiderea ca măsură de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Сотрудник ремонтирует голову восковой фигуры британской модели Наоми Кэмпбелл в музее восковых фигур Musee Grevin в Париже - Sputnik Moldova
4/10
Un angajat pregătește pentru a fi din nou expus publicului statuia de ceară a modelului britanic Naomi Campbell la muzeul de figuri de ceară Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după închiderea ca măsură de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas SamsonAngajații pregătesc o statuie de ceară, exponat nou, la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris pe 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Сотрудники готовят последние детали новой восковой статуи в музее восковых фигур Musee Grevin в Париже - Sputnik Moldova
5/10
Angajații pregătesc o statuie de ceară, exponat nou, la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris pe 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas SamsonUn angajat aranjează părul perucii statuii de ceară Sir Elton John la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Сотрудник поправляет прическу парика восковой статуи сэра Элтона Джона в музее восковых фигур Musee Grevin в Париже  - Sputnik Moldova
6/10
Un angajat aranjează părul perucii statuii de ceară Sir Elton John la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas SamsonAngajații muzeului figurilor de ceară Grevin îndepărtează o peliculă de plastic de pe statuia de ceară a reginei Elisabeta de la muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.

Сотрудники музея восковых фигур Гревен снимают защитную пластиковую пленку с восковой статуи королевы Елизаветы, Париж - Sputnik Moldova
7/10
Angajații muzeului figurilor de ceară Grevin îndepărtează o peliculă de plastic de pe statuia de ceară a reginei Elisabeta de la muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.

© AFP 2024 / Thomas SamsonO fotografie făcută pe 12 mai 2021 prezintă mâini de rezervă ale statuilor de ceară de pe un raft care așteaptă să fie renovate la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Руки восковых статуй на полке, ожидающих ремонта в музее восковых фигур Musee Grevin в Париже - Sputnik Moldova
8/10
O fotografie făcută pe 12 mai 2021 prezintă mâini de rezervă ale statuilor de ceară de pe un raft care așteaptă să fie renovate la Muzeul figurilor de ceară Grevin din Paris, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas SamsonO poză făcută pe 12 mai 2021 arată (de la stânga) capetele statuilor de ceară ale actriței franceze Mimie Mathy, cântăreței canadiene Celine Dion și Sir Elton John pe un raft la muzeul Muzeul de ceară Grevin din Paris, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Головы восковых статуй французской актрисы Мими Мати, канадской певицы Селин Дион и сэра Элтона Джона на полке в музее восковых фигур Гревен - Sputnik Moldova
9/10
O poză făcută pe 12 mai 2021 arată (de la stânga) capetele statuilor de ceară ale actriței franceze Mimie Mathy, cântăreței canadiene Celine Dion și Sir Elton John pe un raft la muzeul Muzeul de ceară Grevin din Paris, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
© AFP 2024 / Thomas SamsonUn angajat al Muzeului de ceară Grevin verifică figura de ceară Gerard Depardieu la muzeul Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Сотрудник музея восковых фигур Гревен проверяет восковое изображение Жерара Депардье, Париж - Sputnik Moldova
10/10
Un angajat al Muzeului de ceară Grevin verifică figura de ceară Gerard Depardieu la muzeul Grevin din Paris, 12 mai 2021, înainte de redeschiderea sa după ce a fost închis în urma restricțiilor de combatere a răspândirii pandemiei Covid-19.
Fluxul de știri
0