Video
Urmăriți ultimele evenimente din lume și din țară în materialele video Sputnik

Palestina: Localnici fugind când o rachetă lovește Turnul Al-Jawhara din Gaza - Video

Abonare
O lovitură aeriană a Israelului ar fi țintit al doilea mare edificiu din Gaza într-un interval de 24 de ore, în timp ce mai multe rachete palestiniene continuă să fie lansate spre Tel Aviv și alte orașe israeliene.

Noaptea trecută, Fâșia Gaza a fost atacată de forțele israeliene, printre ținte fiind Turnul Al-Jawhara, lovit de un avion de luptă israelian. O coloană masivă de fum s-a înălțat pe cerul nocturn. Este cel puțin a doua structură mare din orașul Gaza grav avariată în raidurile aeriene recente, prima fiind Turnul Hanandi, despre care se spune că a fost un complex rezidențial, redus la moloz marți seara.

Молдавский биометрический паспорт - Sputnik Moldova, 1920, 12.05.2021
Societate
Moldovenii din Israel, îndemnați să-și pregătească geanta cu lucruri personale și acte

Forțele israeliene de apărare (IDF) au postat imagini video ale unui atac aerian, filmate de la mare înălțime, la scurt timp după ce videoclipurile inițiale au început să circula pe rețele de socializare, susținând că clădirea include „centrul de informații” al Hamas și un „departament de informare”. Cu toate acestea, nu este clar dacă în videoclipul IDF este vorba anume de Al-Jawhara sau o altă construcție.

Turnul Al-Jawhara părea să aibă daune catastrofale după loviturile de miercuri dimineață, dar nu este prima dată când a fost vizat de Tel Aviv, avioanele de luptă israeliene bombardând aceeași structură în timpul atacurilor din 2014.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0