Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

PSRM și PCRM au depus la CEC actele pentru înregistrarea blocului electoral

© Sputnik / Mihai CarausЦентральная избирательная комиссия
Центральная избирательная комиссия - Sputnik Moldova, 1920, 12.05.2021
Abonare
După constituirea oficială a blocului electoral al socialiștilor și comuniștilor, în aceeași zi la CEC au fost depuse actele pentru înregistrare.

CHIȘINĂU, 12 mai – Sputnik. Reprezentanții Partidului Socialist (PSRM) și ai Partidului Comuniștilor (PCRM) au depus la Comisia Electorală Centrală (CEC) documente cu privire la înregistrarea blocului electoral. Despre aceasta a anunțat pe pagina sa de Facebook deputatul socialist, vicepreședintele Parlamentului Vlad Bătrîncea.

”Împreună cu membrul Comitetului Executiv al CC al PCRM Oleg Reidman am depus la CEC actele pentru înregistrarea blocului”, a scris Bătrîncea.

Precizăm că astăzi liderul PCRM Vladimir Voronin și liderul PSRM Igor Dodon au semnat acordul de creare a unui bloc electoral pentru participarea la alegerile parlamentare anticipate.

Ambele partide sunt sigure de necesitatea unirii forțelor politice patriotice, capabile să câștige alegeri și să formeze un guvern profesionist, responsabil, experimentat, care să acționeze în interesul cetățenilor țării și nu în interesul forțelor externe.

Fluxul de știri
0