Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce sacrificii a făcut un moldovean pentru a ajunge în Franța și cum soarta i-a jucat festa

© REUTERS / Stephane MaheEnergy Observer, the first self-sustainable eco-friendly boat, travels on the Seine river next to the Eiffel tower as it leaves for a world tour, in Paris, France July 15, 2017
Energy Observer, the first self-sustainable eco-friendly boat, travels on the Seine river next to the Eiffel tower as it leaves for a world tour, in Paris, France July 15, 2017 - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2021
Abonare
Un moldovean de 44 de ani intenționa să ajungă în Franța, însă nu a ales cea mai potrivită cale pentru asta. El a decis să plece ilegal, trecând înot râul Prut.

CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Polițiștii de frontieră de la Iași au depistat în zona de responsabilitate un cetățean din Republica Moldova care a încercat să intre ilegal în România, trecând înot râul Prut.

Vama Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2021
Societate
Ce se întâmplă la vamă în perioada sărbătorilor: Informații oficiale
În urma verificărilor efectuate, dar și cu sprijinul autorităților din Republica Moldova, s-a stabilit că bărbatul în vârstă de 44 ani a trecut râul Prut cu intenția de a ajunge în Franţa.

Poliţiştii români efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat. În baza Acordului de Readmisie, bărbatul a fost preluat de autorităţile de Frontieră ale țării noastre pentru continuarea cercetărilor.

De precizat că în ultimele 24 de ore, în punctele de trecere a frontierei Republicii Moldova, fluxul de persoane a constituit 16 813 traversări, dintre care 7 466 au fost pe sensul de intrare în țară. Cei mai mulți călători, 4 441, au venit pe la frontiera moldo-română, 1 472 au fost la cea cu Ucraina și 1 553 sunt persoane care au ajuns în țară cu avionul. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0