Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Natalia Gordienko, la prima zi de repetiție pentru Eurovision

© Photo : Facebook / Natalia GordienkoNatalia Gordienko
Natalia Gordienko - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2021
Abonare
Interpreta Natalia Gordienko a ajuns deja la Rotterdam, acolo unde se va desfășura competiția muzicală Eurovision. Artista este însoţită de producătorul ei din Rusia, Filip Kirkorov. Natalia a anunțat că astăzi are loc prima repetiție pentru concurs.

CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Interpreta Natalia Gordienko a ajuns deja la Rotterdam. Ea a scris pe pagina sa de Facebook că se așteaptă să fie totul cu noroc pentru ea, întrucât a prins vreme ploioasă. Astăzi artista a anunțat că merge la prima repetiție. Despre acesta ea le-a comunicat fanilor pe pagina de Instagram, în timp ce se afla în autocar cu toată echipa, inclusiv producătorul său, Filip Kirkorov. 

Semifinalele concursul Eurovision se vor desfăşura în zilele de 18 și 20 mai, iar finala va avea loc pe 22 mai. Natalia Gordienko va reprezenta Moldova cu piesa ,"Sugar". Ea va cânta în a doua semifinală şi va fi a şaptea care va urca pe scenă.

Lansarea versiunii originale a single-ului ”Sugar” a avut loc pe data de 4 martie, la Moscova. Evenimentul a fost organizat de renumitul interpret rus Filip Kirkorov, care este producătorul Nataliei Gordienko la concursul internațional, și de Dream Time. Atunci, interpreta noastră a transmis un mesaj de salut pentru Sputnik Moldova.

Se pare că apariția moldovencei pe scenă va fi una sclipitoare. Artista va purta o pereche de pantofi acoperiți cu 9 mii de cristale Swarovski, creați exclusiv pentru ea de către Alexandr Siradekian, un designer rus de încălțăminte și accesorii de lux, brandul căruia a cucerit piața internațională.

Gordienko a reprezentat deja Moldova la Eurovision în 2006, în Grecia, interpretând melodia Loca cu Arsenium, si s-a clasat pe locul 20.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0