Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câți angajați MAI au fost răpuși de COVID-19: Omagiu adus de Minister

© Sputnik / Miroslav RotariMinisterul de Interne
Ministerul de Interne  - Sputnik Moldova, 1920, 10.05.2021
Abonare
Conducerea Ministerului de Interne a adus un omagiu angajaților săi care au fost răpuși de COVID-19. În total, 12 reprezentanți ai MAI au decedat de la începutul pandemiei din cauza complicațiilor provocate de coronavirus.

CHIȘINĂU, 10 mai – Sputnik. Secretarii de stat de la MAI, însoțiți de angajații ai subdiviziunilor, au fost de Paștele Blajinilor alături de familiile îndurerate ale angajaților plecați din viață. Conducătorii MAI au vizitat rudele victimelor, au oferit daruri copiilor acestora și au participat la slujbele de pomenire în memoria lor. 

"Echipa Ministerului Afacerilor Interne cu tristețe transmite sincere condoleanțe familiilor polițiștilor, salvatorilor și ale medicilor din cadrul MAI, care și-au pierdut viața în lupta cu pandemia și în alte circumstanțe. Ei au lăsat în urmă mame, soți, soții și copii. Astfel, MAI va fi mereu alături și va acorda sprijinul necesar ori de câte ori vor avea nevoie", este menționat în comunicatul MAI.

De la începutul pandemiei, 3 771 angajați ai MAI au fost infectați cu COVID-19, dintre care 3 699 s-au vindecat, iar 12 au decedat. Este vorba despre patru medici și opt polițiști.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0