Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mesajul lui Igor Dodon de Ziua Victoriei

© Sputnik / Mihai CarausАвтопробег, посвященный 76-летию освобождения и Шерпенский плацдарм
Автопробег, посвященный 76-летию освобождения и Шерпенский плацдарм - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2021
Abonare
Liderul socialiștilor Igor Dodon a venit cu un mesaj cu prilejul Victoriei împotriva nazismului în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. Igor Dodon a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care a remarcat că este important să păstrăm vie memoria eroilor căzuți în Marele Război pentru Apărarea Patriei. 

„Este de datoria noastră să ne amintim de eroismul milioanelor de oameni care și-au sacrificat viețile pentru libertatea noastră și pentru un cer pașnic. Nimeni nu-i uitat, nimic nu se uită!”, a menționat liderul socialiștilor. 

Igor Dodon a menționat că a participat la marșul „Regimentul Nemuritor” din Chișinău, împreună cu președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, alături de mii de persoane care au cinstitu memoria celor care au participat la război.

© Sputnik / Mihai CarausDepuneri de flori la Complexul Memorial "Eternitate"
Mesajul lui Igor Dodon de Ziua Victoriei - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2021
Depuneri de flori la Complexul Memorial "Eternitate"

„Deputați ai parlamentului, reprezentanți ai corpului diplomatic și ai asociațiilor obștești, mii de simpatizanți de-ai noștri au mers în marș festiv, majoritatea purtând portretele strămoșilor lor, care au luptat pentru Victoria noastră comună”, a scris președintele PSRM.

Coloana a pornit din Piața Marii Adunări Naționale la ora 10:00. Acțiunea a fost organizată de Comitetul Național de Coordonare a Victoriei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0