Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceban: Nu trebuie să existe interpretări când vorbim de ororile unui război mondial

© Sputnik / Mihai CarausDepuneri de flori la Complexul Memorial "Eternitate"
Depuneri de flori la Complexul Memorial Eternitate - Sputnik Moldova, 1920, 09.05.2021
Abonare
Primarul Chișinăului, Ion Ceban, însoțit de soția sa și copii, a depus flori la Complexul Memorial „Eternitate” din Chișinău.

CHIȘINĂU, 9 mai - Sputnik. De Ziua Victoriei, primarul Chișinăului, Ion Ceban, a depus flori la Complexul Memorial „Eternitate” din Chișinău. Acesta a mers la memorial însoțit de familia sa, de soție și cei doi copii. 

„Astăzi povestim copiilor despre acele file triste din istorie și este de datoria noastră să păstrăm vie amintirea eroilor care ne-au adus pacea. Nu trebuie să existe politică sau alte interpretări când vorbim de ororile unui război mondial, în care zeci de milioane de oameni au decedat în diverse circumstanțe. Acțiunile noastre reprezintă puținul pe care îl putem face în semn de recunoștință. Viitorul îl creăm chiar noi și doar de acțiunile noastre depinde bunăstarea și liniștea copiilor noștri”, scrie Ceban pe pagina sa de Facebook. 

Anterior și președintele țării, dar și prim-ministrul interimar, precum și președintele Parlamentului au depus flori în memoria celor care și-au pierdut viața în Marele Război pentru Apărarea Patriei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0