Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Natalia Gordienko s-a pornit la Eurovision

© Sputnik / Алексей Майшев / Accesați arhiva multimediaПрезентация проекта "Сахар" Н. Гордиенко
Презентация проекта Сахар Н. Гордиенко - Sputnik Moldova, 1920, 08.05.2021
Abonare
Concursul internațional de muzică europeană va avea loc în orașul olandez Rotterdam, în perioada 18-22 mai 2021.

CHIȘINĂU, 8 mai – Sputnik. Natalia Gordienko, împreună cu producătorul numărului ei la Eurovision-2021 Filip Kirkorov, au zburat la Rotterdam, unde va avea loc popularul de cântece concurs. Acest lucru a fost anunțat de Kirkorov în contul său de pe rețeaua de socializare.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov)

"Este timpul să mergem la cel mai important concurs de muzică - Eurovision. Cu dulcea noastră Natașa din Moldova vom arăta un număr fantastic de frumos. Mă bucur că Sugar-ul nostru, care a fost creat de echipa internațională a lui Sharon Vaughn, va suna peste tot lumea. Țineți-ne pumnii! Am zburat!" - a scris popularul cântăreț rus.

O mare echipă internațională o pregătesc pe interpreta moldoveană pentru competiție. Acesta nu este doar regele scenei pop rusești Filip Kirkorov, ci și compozitorul din Grecia Dimitris Kontopoulos, poetul Mikhail Gutseriev din Rusia, regizoarea Katya Tsarik din Ucraina, care a creat videoclipuri spectaculoase cu Natalia la piesa Sugar („Sugar ") și versiunea sa în limba rusă -"Tuz bubi".

Anterior, Gordienko a afirmat că repetiția de bază pentru spectacolul ei de la Eurovision a fost la Atena. Premiera videoclipului Sugar al Nataliei Gordienko a avut loc la Moscova.

Gordienko a reprezentat deja Moldova la Eurovision în 2006 în Grecia, interpretând melodia Loca cu Arsenium și ocupând în cele din urmă locul 20.

În 2009, Natalia a ajuns din nou în finala selecției moldovenești pentru concursul de cântece europene cu piesa So alive, dar în ajunul finalei s-a retras din cauza problemelor familiale.

Eurovision 2021 va avea loc în orașul olandez Rotterdam.

Prima semifinală va avea loc pe 18 mai, a doua pe 20 mai. Câștigătorul va fi selectat pe 22 mai.

Sloganul celei de-a 65-a competiții a fost Open Up.

Olanda a avut ocazia să găzduiască Eurovision după victoria cântăreței Duncan Lawrence cu compoziția Arcade în 2019. În același timp, din cauza pandemiei de coronavirus, competiția din 2020 a trebuit anulată și apoi amânată până în 2021.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0