Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

CEC se va întruni în ședință: Ce subiecte vor aborda membrii Comisiei

© Sputnik / Mihai CarausCEC
CEC - Sputnik Moldova, 1920, 06.05.2021
Abonare
Membrii Comisiei Electorale Centrale se vor întrunit mâine, 7 mai, în ședință pentru a discuta patru subiecte importante, legate de alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

CHIȘINĂU, 6 mai – Sputnik. Comisia Electorală Centrală anunţă că mâine, 7 mai, începând cu ora 16:00, va avea loc şedinţa CEC. Primul subiect care va fi abordat se referă la aprobarea Regulamentului privind particularitățile de desemnare și înregistrare a candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Prezentarea de către Comisia Electorală Centrală a rezultatelor preliminare oficiale privind desfășurarea alegerilor prezidențiale - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Societate
Vor fi sau nu membrii CEC incluși în lista prioritară de vaccinare: Ce spun autoritățile
Subiectul doi vizează modificarea Regulamentului privind modul de întocmire, prezentare și verificare a listelor de subscripție. La fel, se va discuta despre lista partidelor și altor organizații social-politice care au dreptul de a participa la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie.

De asemenea, va fi abordat punctul care se referă la responsabilitățile suplimentare ale unor autorități, ale administrației publice centrale, ale autorităților administrației publice locale, precum și ale unor instituții, ce țin de asigurarea desfășurării în bune condiții a scrutinului parlamentar. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0