Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Pe timp de pandemie, UE promovează intens agenda LGBT profitând de neatenția cetățenilor

© AP Photo / Esteban FelixDrapeau LGBT
Drapeau LGBT - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Abonare
O promovare furibundă a agendei LGBT a avut loc în perioada pandemiei, Bruxelles-ul și companiile multinaționale profitând de lipsa de reacție a cetățenilor și de paralizia societăților conservatoare din Centrul și Estul Europei.

BUCUREȘTI, 5 mai – Sputnik, Marius Holdean. UE promovează intens agenda LGBT în pandemie, având mai multă libertate de mișcare și manipulare din cauza crizei sanitare și economice care ține societățile captive, motiv pentru care Bruxelles-ul, dar și o coaliție a unor multinaționale, forțează pe toate căile posibile zona tradiționalistă din UE să accepte politicile progresiste.

ЛГБТ-парад в Мадриде - Sputnik Moldova, 1920, 12.03.2021
SUPRIZE și scandal: Lista europarlamentarilor PSD, PNL și USR care au susținut legea LGBT

Că ținta o reprezintă Europa Centrală și de Est e clar: politicile LGBT au fost implementate de mult în Vest, unde au devenit normă obligatorie, singurele țări tradiționaliste rămase pe baricade fiind cele intrate mai târziu în UE.

Iată de exemplu ce promovează în această perioadă o coaliție de zeci de companii globale care promovează politicile LGBT: că ”discriminarea” persoanelor LGBT afectează creșterea economică a Europei de Est.

Așadar, în plină pandemie, această coaliție, intitulată Open For Business (OFB), făcută din companii transnaționale de top, aruncă pe piață niște așa numite studii care pot fi găsite pe site-ul organizației, prin care să îi convingă pe cetățenii din Est că țările lor au probleme economice pentru că nu acceptă căsătoriile între homosexuali!

Enormitatea nu are limite: discriminarea persoanelor lesbiene, homosexuale, bisexuale și transsexuale ar implica unele costuri de aproape 2% din creșterea economică anuală pentru statele Europei de Est, afirmă coaliția acestor companii care valorează fiecare multe miliarde de dolari.

Dacă e să îi credem pe miliardarii lumii, Ungaria, Polonia și România pierd anual miliarde de dolari din cauza absenței drepturilor egale la locul de muncă pentru persoanele LGBT+ și din cauza unor costuri mai mari cu sănătatea legate de boli precum SIDA și depresia. Așadar, țările din Est nu sunt exploatate economic de Vest, ci sunt în urma Occidentului pentru că nu aplică politicile LGBT! Iar aceste lecții de economie sunt predate de o grupare din care fac parte, printre alte companii, Google și Microsoft, băncile Barclays și Deutsche Bank, firmele de contabilitate globale PWC, EY și KPMG, dar și gigantul media Thomson Reuters.

UE taie în carne vie și în banii celor care apără familia

Ca argument al sărăciei cauzate de respingerea LGBT, este oferit exemplul Poloniei, unde cele circa 100 de municipalități care s-au declarat libere de ideologia LGBT au fost lăsate fără finanțare de către UE. Dar lovitura financiară nu a fost cauzată de respingerea LGBT, ci de dictatura europeană care a decis pedepsirea orașelor conservatoare prin tăierea fondurilor europene!

Imediat, și Asociația Mozaiq din România a prins curaj și a descoperit nu se știe pe ce bază că ”discriminarea” i-ar costa pe români circa 950 RON sau 230 USD de persoană, anual. Cât îi costă pe români însă studiile, agențiile, asociațiile și toată această politică anti-familie, susținut cu bani grei din UE și de către companiile globale, nu a calculat nimeni. Numai la Bruxelles există o întreagă structură de funcționari care se ocupă cu LGBT și care costă milioane și milioane de euro anual!

UE vrea neapărat căsătorii între homosexuali

Pe lângă companiile multinaționale, care au profitat din plin de criza sanitară și profită și de cea economică, dar care își găsesc timp și bani să acuze țările exploatate de Vest că sunt mai sărace pentru că nu respectă LGBT, și UE desfșoară o campanie susținută de impunere a legalizării căsătoriilor între homosexuali în țările care au refuzat acest lucru până acum.

Iată de exemplu că în luna aprilie, Bulgaria a fost ”sfătuită” să emită acte de identitate pentru un copil cu două mame care sunt căsătorite între ele, aceasta fiind opinia avocatului general al Curţii de Justiţie a Uniunii Europene (CJUE), deşi blocul comunitar nu poate forţa această ţară să recunoască legal căsătoria între două ”mame” sau drepturile lor parentale. Dar, CJUE va forța prin decizia sa ca Bulgaria să accepte astfel pe ușa din dos căsătoria lesbienelor și dreptul lor asupra copilului, în ciuda legislației sale naționale.

Potrivit CJUE, Bulgaria ar fi violat dreptul la liberă circulație al cetățenilor UE când a refuzat să emită certificat de naștere bebelușului unui cuplu internațional de același sex.

CJUE a procedat similar și cu România prin „cazul Coman”, unde CJUE a decis că România trebuie să dea drept de ședere unui american ”căsătorit” cu un român, încălcând astfel legea din România.

UE nu mai este capitalistă, este LGBT-istă

Drapeau LGBT - Sputnik Moldova, 1920, 12.11.2020
Europa e lovită de epidemie, Bruxelles-ul se ocupă de LGBT

Dar poate cel mai șocant exemplu al promovării LGBT în plină pandemie este preocuparea Parlamentului European de a declara Uniunea ca zonă de libertate pentru persoanele LGBTIQ (forurile europene trebuie consultate constant pentru a vedea ce litere și ce combinații au mai adăugat la formula inițială LGBT, pentru că alfabetul nu are destule litere pentru câte formule sexuale și de gen diverse inventează cei care se ocupă cu aceste lucruri).

Astfel, pentru ca nimeni să nu mai aibă nici o îndoială că UE nu se lasă până nu impune agenda LGBT tuturor țărilor membre, este de amintit odioasa rezoluție a Parlamentului European din 11 martie 2021, prin care UE adoptă LGBT ca ideologie oficială!

Textul s-a vrut o lovitură dură împotriva Poloniei, menționată de multe ori în rezoluție, și a conservatorismului polonez care a început să scoată orașele din mâna politicilor LGBT.

Asta în timp ce pandemia lovea în continuare Europa, iar problemele economice ale țărilor UE nu sunt nici pe departe rezolvate, criza economică anunțându-se de lungă durată.

Manipularea merge până la capăt

Între timp, în România, asociația Accept a lansat o ”cercetare” potrivit căreia ”majoritatea adulților tineri din România consideră că familiile de același sex au nevoie de protecția legii prin căsătorie sau parteneriat civil, iar gradul de acceptare a persoanelor LGBTI și a cuplurilor de același sex a crescut semnificativ în rândul românilor de toate vârstele”.

Ce să se înțeleagă de aici: că tocmai acum, în pandemie, românii s-au îndrăgostit brusc de LGBT și abia așteaptă să înceapă căsătoriile între homosexuali, aceasta fiind, într-adevăr, marea problemă a României în momentul de față!

Iată ce spune Teodora Roseti, directoarea executivă a Asociației ACCEPT: ”românii au intrat cu capul sus într-un nou deceniu, și sunt din ce în ce mai pregătiți să accepte reglementarea căsătoriei egale și a parteneriatului civil”. După care ar urma și adoptarea copiilor de către aceste cupluri, pe motiv că ”creșterea copiilor în cadrul familiilor de același sex este un subiect dezbătut frecvent”.

Cine poate să creadă că în România chiar ar dezbate cineva asemenea subiecte într-o perioadă atât de tulburată ca cea de față?

Sponsorul manipulării: Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate, iar susținător în prim plan este Cord Meier-Klodt, ambasadorul Germaniei la București. Atunci când nu se ocupă cu importul muncitorilor români în pandemie ca să salveze sparanghelul, Germania are probleme cu acceptarea de către români a homosexualilor?

Iar exemplele pot continua. Dar sensul lor este unul singur: progresiștii profită de pandemie ca să distrugă tot ce a mai rămas sănătos și conservator în societățile umane, iar România, alături de alte țări din Centrul și Estul Europei, este o țintă!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0