Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Atenție chișinăuieni: Trafic rutier suspendat în Capitală

© Sputnik / Mihai CarausРемонт дороги улица Ион Крянгэ
Ремонт дороги улица Ион Крянгэ - Sputnik Moldova, 1920, 05.05.2021
Abonare
Regia transport electric Chișinău anunță suspendarea totală a traficului rutier pe un tronson de pe strada Ion Creangă din Capitală.

CHIȘINĂU, 5 mai - Sputnik. Traficul rutier pe strada Ion Creangă pe tronsonul cuprins între străzile Visarion Belinski și Eugen Coca, în ambele direcții, va fi suspendat în totalitate în perioada 5 mai - 7 mai. Regia transport electric Chișinău informează că circulația transportului public va fi organizată după cum urmează; 

  • ruta suplimentară de troleibuz „D" „ șoseaua Balcani - Universitatea de medicină"

strada Alba Iulia, strada Constituției, strada Vasile Lupu, strada Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim"), strada Vasile Lupu, strada Constantin Stere, strada Alexei Șciusev, strada Mihai Viteazul, strada Columna, strada Henri Coandă, Piața Dimitrie Cantemir, strada Calea Ieșilor (Parcul „Alunelul"), bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, strada Alexei Șciusev, strada Constantin Stere, strada Vasile Lupu, strada Visarion Belinski, strada Ion Creangă, strada Alba-Iulia.

  • ruta de troleibuz nr.27 se suspendă;
  • itinerarul rutei de troleibuz nr. se modifică după cum urmează;
Ремонт дороги на улице Албишоара - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2021
Societate
Uimitor: Cum va arăta strada Ion Creangă după reparație

în direcția sectorului Buiucani - de pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni, strada București, strada Alexei Șciusev, strada Constantin Stere, strada Vasile Lupu, strada Tudor Vladimirescu. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Tudor Vladimirescu pe străzile Vasile Lupu, Constantin Stere, Alexei Șciusev, bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit. 

  • itinerarul rutei de troleibuz nr.3 se modifică după cum urmează;

în direcția strada Alba-Iulia - pe traseul stabilit. În direcția spre centrul urbei - de pe strada Alba-Iulia pe strada Constituției, strada Vasile Lupu, strada Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim"), strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit.

  • itinerarul rutei de troleibuz nr.4 se modifică după cum urmează;

în direcția sectorului Buiucani - de pe strada Vasile Lupu pe strada Tudor Vladimirescu (uzina „Aschim"). În direcția spre centrul urbei - de pe strada Tudor Vladimirescu, strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit. 

  • traseul rutei de troleibuz nr.21 se scurtează de la Piața Dimitrie Cantemir până la strada Bariera Sculeni;
  • traseul rutei de troleibuz nr.22 se scurtează de la Piața Dimitrie Cantemir până la Parcul "Alunelul"
  • itinerarul rutei de troleibuz nr.35 se modifică după cum urmează;

de pe strada Tudor Vladimirescu pe strada Vasile Lupu și în continuare pe traseul stabilit. Responsabilii de la Regia transport electric Chișinău informează că măsura a fost luată în legătură cu executarea lucrărilor de pozare a rețelelor inginerești, în cadrul proiectului „Lucrări de reparație capitală a străzii Ion Creangă din municipiul Chișinău, cu reabilitarea rețelelor de apeduct și canalizare".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0