Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: Un angajat al unei companii de microcreditare, amenințat cu un pistol

© Sputnik / Rodion ProcaPistol
Pistol - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2021
Abonare
Un angajat al unei companii de microcreditare a fost amenințat cu un pistol. Făptașul a intrat în încăpere și a furat peste 12 mii de lei din aparatul de casă.

CHIȘINĂU, 4 mai – Sputnik. Incidentul a avut loc în după amiaza zilei de 27 aprilie, iar polițiștii au fost alertați de către angajatul companiei de microcreditare, amplasată pe strada Mitropolitul Varlam. 

Tânărul în vârstă de 25 de ani le-a povestit oamenilor legii că, în timp ce se afla la serviciu, în incinta companiei a intrat un individ și l-a amenințat cu o armă. Suspectul a furat 12 435 de lei din aparatul de casă.

Paștele Blajinilor în Capitală, cu cimitirele închise  - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2021
Video
Cimitirele din Chișinău, închise de Blajini: Moldovenii, despre decizia autorităților
Acțiunile bănuitului au fost surprinse de camerele de supraveghere. În urma cercetărilor întreprinse de către forțele de ordine, a fost identificat și reținut individul care a comis atacul tâlhăresc.

Suspectul s-a dovedit a fi un bărbat de 46 de ani, locuitor al Capitalei. El a fost escortat la inspectorat pentru audieri și și-a recunoscut vina.

Arma cu care individul a amenințat s-a dovedit a fi de model pneumatic și era deținută ilegal de acesta. Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile și este cercetat penal pentru ”tâlhărie”. Dacă va fi găsi vinovat, el riscă închisoare pe un termen de la 8 la 10 ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0