Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Grav accident de metrou la Mexico Citi – morți și răniți: Video

© AP Photo / Marco UgarteMetrou din Mexico City
Metrou din Mexico City - Sputnik Moldova, 1920, 04.05.2021
Abonare
Zeci de persoane au fost rănite după ce o porțiune a unei căi ferate suspendate din suburbia Olivos din Mexico City s-a prăbușit, provocând deraierea unui tren de metrou.

CHIȘINĂU, 4 mai – Sputnik. Potrivit rapoartelor neoficiale de la fața locului, cel puțin 50 de persoane au fost rănite, după ce trenul de metrou a deraiat de pe secțiunea prăbușită a Liniei 12, luni seara, cu puțin înainte de ora locală 23:00.

​Ziarul El Universal a raportat șase morți și 80 de răniți, citând serviciile de urgență care au răspuns la fața locului. Potrivit unor informații actualizate ale autorităților, ar fi vorba de 13 persoane decedate și aproximativ 70 de răniți, potrivit RIA Novosti. Primarul Claudia Sheinbaum s-a deplasat la locul tragediei.

În imaginile de la locul accidentului pot fi văzute vagoanele de tren atârnând deasupra suporturilor distruse, în timp ce echipele de salvare încearcă să evacueze pasagerii care ar putea fi în interior.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0