Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Zaharova i-a răspuns Londrei cu un citat din Sfântul Antonie

© Пресс-служба МИД РФ / Accesați arhiva multimediaБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя  МИД  России  М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2021
Abonare
Purtătorul de cuvânt al MAE de la Moscova, Maria Zaharova, i-a răspuns Londrei cu un citat din Sfântul Antonie cel Mare.

CHIȘINĂU, 3mai – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova, a citat cuvintele Sfântului Antonie în replică la declarațiile ministrului britanic de Externe, Dominic Raab.

Мария Захарова - Sputnik Moldova, 1920, 01.05.2021
Rusia
Zaharova: Ce se va întâmpla cu Meduza, vizele pentru SUA și YouTube

“De luminoasa sărbătoare a Paștelui îmi voi permit să răspund, citând din Sfântul Cuvios Antonie cel Mare, care a spus: “Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, zicându-i că el este nebun, pentru că nu este asemenea lor”
 E un prilej să medităm de ce țările bolnave de propagandă (...) acuză țara noastră de propriile păcate”, a declarat ea la radio “Govorit Moskva”.

Anterior, Ministrul Afacerilor Externe al Marii Britanii le-a propus reprezentanților G7 să elaboreze un mecanism de combatere a “dezinformării și propagandei” rusești.

Politicienii occidental au acuzat în mai multe rânduri Rusia de imixtiuni în alegeri, de răspândirea fake news și comiterea a unor atacuri cibernetice. Moscova a respins de fiecare data astfel de afirmații, subliniind că acestea sunt lipsite de orice probe. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a menționat că Rusia nu acceptă imixtiunile străine în problemele interne și nu procedează în acest mod în raport cu alte țări.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0