Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trafic intens pe șosele după Paște: Unde sunt prezenți polițiștii de patrulare

© Sputnik / Mihai CarausПолицейская мигалка
Полицейская мигалка  - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2021
Abonare
Poliția se așteaptă la un trafic intens pe șoselele din țară după Paște, când toți chișinăuienii care au plecat în localitățile lor de origine ca să sărbătorească se vor întroarce în capitală.

CHIȘINĂU, 3 mai - Sputnik. Inspectoratul Național de Securitate Publică informează că agenții de patrulare vor fi prezenți pe șosele din țară pentru a fluidiza traficul rutier. Cei mai mulți se vor afla la intrarea în Chișinău. 

„Astăzi, mulți cetățeni se întorc acasă de la părinți, rude sau prieteni unde au ales să petreacă în liniște Sfintele Paște. (...) Noi continuăm să fim la datorie și vom fluidizat fluxul de mașini pe trasee și drumurile din țară, în special la intrare în municipiul Chișinău”, menționează Inspectoratul Național de Securitate Publică.

Poliția informează că în ultimele 2 zile pe teritoriul țării s-au produs 15 accidente rutiere soldate cu 20 de persoane traumatizate.

Pentru a evita tragediile, oamenii legii îi îndeamnă pe șoferi să fie prudenți la drum - să conducă cu atenție, să efectueze manevre doar după ce se asigură, să evite depășirile în condițiile unui trafic aglomerat, să reducă viteza, mai ales când se circulă în coloană. Cei care au consumar alcool sunt îndemnați să nu urce la volan. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0