Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sărbătoare în familia Botgros: Mesajul emoționant al maestrului - Foto

© Photo : Facebook / Mihai ChiricaNicolae Botgros
Nicolae Botgros - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2021
Abonare
Sărbătoare mare în familia Botgros. Soția marelui dirijor, interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru, își sărbătorește astăzi ziua de naștere.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Interpreta de muzică populară Lidia Bejenaru împlinește astăzi 68 de ani. Cu această ocazie, Nicolae Botgros a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii de familie, însoțite de un mesaj emoționant pentru soția sa, cu care timp de 50 de ani a împărțit bucuriile și tristețile. 

"Toată viața am încercat să aduc armonie în sufletele oamenilor prin cântecul meu, armonie în viață, armonie în muzică, indiferent de ritm, impediment, urcușuri, obstacole, EA mi-a fost aproape, a fost propria mea armonie în cei 50 de ani de căsnicie. Mulți ani frumoși mamei, bunicii, mulți ani soției mele, Lidia Bejenaru! Să o ferească Domnul de toate relele și să îi aducă în drum doar oameni buni la suflet", a scris Nicolae Botgros. 

Lidia Bejenaru s-a născut în data de 3 mai 1953 în satul Țiplești din raionul Sângerei. Împreună cu dirijorul Nicolae Botgros au un singur copil, violonistul Cornel Botgros.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0