Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Accident teribil la Șoldănești! Un automobil s-a transformat într-un morman de fiare

© Photo : IP ȘoldăneștiAccident grav în raionul Șoldănești
Accident grav în raionul Șoldănești - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2021
Abonare
Un accident grav s-a produs astăzi în raionul Șoldănești. Doi tineri au ajuns la spital, după ce mașina în care se aflau a derapat de pe carosabil și s-a lovit violent de un copac.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Șoldănești, Elena Băetrău, a precizat pentru Spuntik Moldova că accidentul s-a produs în apropiere de satul Olișcani. La volanul automobilului BMW se afla un tânăr de 25 de ani. Șoferul ar fi efectuat neregulamentar o manevră de depășire, într-o zonă cu vizibilitate redusă.

© Photo : IP ȘoldăneștiAccident grav în raionul Șoldănești
Accident teribil la Șoldănești! Un automobil s-a transformat într-un morman de fiare - Sputnik Moldova, 1920, 03.05.2021
Accident grav în raionul Șoldănești

În acel moment din față venea alt automobil, iar șoferul a încercat să evite impactul. În consecință, mașina practic a „zburat” de pe carosabil și a intrat într-un copac. Atât șoferul, cât și pasagerul său, un tânăr de 30 de ani, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Ambii au fost internați de urgență la Spitalul Raional Șoldănești.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, iar rezultatul a arătat că acesta nu consumase alcool. Oamenii legii investighează toate circumstanțele producerii accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0