Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video - Terapie prin muzică pentru gravide: Cum cântă un doctor cu o pacientă cu COVID

© Photo : Facebook / Primăria Municipiului ChișinăuКак молдавские врачи уже год ведут борьбу с коронавирусом и спасают людей
Как молдавские врачи уже год ведут борьбу с коронавирусом и спасают людей - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2021
Abonare
După mai bine de un de luptă cu noul coronavirus, unii doctori continuă să ne surprindă cu metode inedite de tratament și recuperare pentru pacienții grav bolnavi. 

CHIȘINĂU, 2 mai - Sputnik. Orice persoană care a trecut printr-o formă gravă de COVID-19 are nevoie de o reabilitare de durată. Iată că la Institutul Mamei și Copilului, acolo unde sunt tratate femeile însărcinate diagnosticate cu forme grave ale noului coronavirus, s-a găsit o soluție mai neobișnuită.

Medicul reanimatolog Iurii Șarapanovschi face terapie prin muzică cu pacientele însărcinate care au deja testul negativ la COVID-19, dar au nevoie de un program de reabilitare pulmonară sau pentru alte simptome care încă persistă.

„Terapia prin muzică este o metodă inedită folosită de către specialiștii secției Reanimare pentru femei din cadrul Institutului Mamei și Copilului, unde sunt tratate femeile însărcinate diagnosticate cu forme grave de COVID-19, pentru a asigura un aport sporit de oxigen către plămâni”, se arată în postarea de pe Facebook a Institutului. 

Mai jos puteți viziona video în care doctorul interpretează împreună cu pacienta sa piesa trupei Holograf „Cât de departe”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0