Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce le-a dorit Maia Sandu cetățenilor cu ocazia Sfintelor sărbători de Paști - Video

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2021
Abonare
De dimineață oficialii au ținut să-i felicite pe cetățeni cu ocazia sărbătorilor de Paști. Șeful statului a publicat un video în care a menționat că în prezent trecem prin momente grele și din acest motiv trebuie să fim uniți și să ne protejăm de dușmanul invizibil.

CHIȘINĂU, 2 mai - Sputnik. Într-un video publicat pe Facebook, Maia Sandu a menționat că în această perioadă trecem prin momente grele și i-a îndemnat pe oameni să aibă grijă și să respecte măsuri de protecție împotriva noului coronavirus. 

Cum au întâmpinat locuitorii Moldovei sfintele Paști - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2021
Video
Cum au întâmpinat locuitorii Moldovei sfânta sărbătoare a Învierii Domnului

„Încercarea prin care trecem ne învață să fim generoși, ne învață că depindem unii de alții, ne învață cât de grea este responsabilitatea noastră pentru fiecare acțiune. Gândurile noastre astăzi vor fi și la cei bolnavi, la cei care luptă pentru viață, la lucrătorii medicali care și în Noaptea Învierii au stat de veghe lângă cei aflați în suferință”, a menționat Maia Sandu. 

Maia Sandu, a adresat de asemenea felicitarea ”Hristos a Înviat” în rusă și în găgăuză. Ea le-a urat tuturor pace și bunăstare. 

„Fie ca lumina acestei sărbători să ne aducă împlinire și claritate. Vă urez Paște fericit. Hristos a înviat! Христос Воскрес! Hristos dirildi!”, a mai spus șeful statului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0