Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Autoritățile au adresat mesaje de felicitare cu ocazia Învierii lui Hristos

© Sputnik / Mihai CarausБлагодатный огонь привезли в Кишинев из Иерусалима
Благодатный огонь привезли в Кишинев из Иерусалима - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2021
Abonare
Președintele Parlamentului, dar și unii politicieni au venit astăzi cu mesaje de felicitare către cetățeni. Aceștia au urat sănătate, pace și bunăstare tuturor celor care sărbătoresc Învierea lui Hristos. 

CHIȘINĂU, 2 mai - Sputnik. Cu un mesaj de felicitare către cetățenii țării a venit și președintele Legislativului Zinaida Greceanîi. Ea a scris într-un mesaj pe pagina sa de Facebook că le dorește tuturor ca să fie protejați și călăuziți de puterea divină.

Greceanîi a menționat că atunci când oamenii se susțin reciproc, eforturile se încununează cu succes, inclusiv în cele mai grele încercări.

Cum au întâmpinat locuitorii Moldovei sfintele Paști - Sputnik Moldova, 1920, 02.05.2021
Video
Cum au întâmpinat locuitorii Moldovei sfânta sărbătoare a Învierii Domnului

„Vă doresc să petreceți sărbătorile pascale în liniște, iar frumoasele tradiții să se regăsească în familiile Dumneavoastră și să vă încălzească sufletele. Cerul albastru și ploaia cuminte de primăvară să vă aducă roadă bogată, belșug în casă și să vă binecuvânteze gândurile și dorințele”, a mai scris Zinaida Greceanîi. 

Și fostul șef al statului, liderul PSRM Igor Dodon, a felicitat cetățenii cu ocazia sărbătorilor pascale. El i-a îndemnat pe oameni să meargă la părinți acasă și să fie alături de cei dragi în această zi de Înviere. 

„Vreau să vă urez tuturor sănătate, să aveți doar gânduri bune în aceste zile și sunt ferm convins că Domnul ne va ajuta să trecem prin toate încercările și să depășim toate dificultățile care apar în calea noastră”, a scris Igor Dodon.

Primarul Capitalei, Ion Ceban, a menționat într-un mesaj de felicitare pe Facebook că în această zi sfântă, oriunde ne-am afla, suntem cu gândul la cei dragi, „optimiști şi încrezători în ziua de mâine”.

„Fapt că cei apropiați sunt bine, ne face mai puternici și cu eforturi comune, sunt sigur că vom reuși să depășim criza pandemică și să revenim la viața obișnuită”, a subliniat el.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0