Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un moldovean a fost strivit de un camion cu numere moldovenești în Rusia

CC0 / Pixabay / Didgeman / Camion
Camion - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2021
Abonare
Un moldovean plecat la muncă în Rusia a fost strivit de camionul pe care lucra. Acesta efectua niște lucrări de reparație sub vehicul, iar la un moment dat mașina a căzut peste el.

CHIȘINĂU, 28 apr - Sputnik. Biroul de presă al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene a confirmat că un cetățean al țării noastre a murit în urma unui accident care s-a produs miercuri, 28 aprilie, în regiunea Penza, Federația Rusă. Redacția Sputnik Moldova a intrat în posesia declarațiilor unui martor ocular.

„Bărbatul era sub camion, efectua niște lucrări de reparație, apoi cricul auto s-a rupt și mașina a căzut peste el și l-a strivit. Nenorocirea s-a întâmplat pe kilometrul 631, drumul M5, regiunea Penza”, a menționat martorul accidentului. 

© Photo : Talgat SafarovUn bărbat a fost strivit de un camion cu numere moldovenești în Rusia
Un moldovean a fost strivit de un camion cu numere moldovenești în Rusia - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2021
Un bărbat a fost strivit de un camion cu numere moldovenești în Rusia

Responsabilii de la noi au declarat că informația a fost verificată prin intermediul surselor oficiale. Astfel, misiunea diplomatică a stabilit contactul cu rudele bărbatului și în prezent oferă asistența informațională și consulară necesară în vederea repatrierii victimei în Republica Moldova.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0