Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Foto: Șase perechi de gemeni în Armata Națională - Cum îi deosebesc colegii

© Sputnik / Мирослав РотарьMilitari
Militari  - Sputnik Moldova, 1920, 28.04.2021
Abonare
În Armata Naţională îndeplinesc serviciul militar în termen şase perechi de gemeni. Aceștia activează în aceeaşi unitate, acelaşi pluton și au specialitate la fel - asta pentru a se adapta mai uşor la noile condiții.

CHIȘINĂU, 28 apr – Sputnik. Ministerul Apărării anunță cu mândrie că în cadrul Armatei Naționale îndeplinesc serviciul militar în termen șase perechi de gemeni. Deși seamănă ca două picături de apă, ceilalți soldați reușesc să-i deosebească, iar din acest motiv, ostașii-gemeni nu pot să se înlocuiască unul pe celălalt atunci când trebuie să execute serviciile în unitate, aşa cum ar fi putut să o facă în alte circumstanțe. 

Reprezentanții Ministerului Apărării mai spun că în armată, perechile de gemeni nu sunt despărțite, iar frații activează în aceeaşi unitate, acelaşi pluton și la aceeaşi specialitate. Astfel, se păstrează legătura emoțională.
"Vă mulţumim „dublu”, dragi părinţi, pentru că aţi crescut şi educat aceşti bravi tineri, care, între timp, au devenit adevăraţi apărători ai Patriei!", au transmis reprezentanții Ministerului Apărării.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0