Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Lavrov, despre afirmațiile scandaloase ale lui Biden la adresa lui Vladimir Putin

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaÎntâlnirea șefului MAE al Rusiei , Serghei Lavrov cu mareșalul libian Khalifa
Întâlnirea șefului MAE al Rusiei , Serghei Lavrov cu mareșalul libian Khalifa - Sputnik Moldova, 1920, 27.04.2021
Abonare
Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, a calificat drept „exces” afirmațiile scandaloase ale președintelui SUA Joe Biden despre Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 27 apr - Sputnik. Ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, într-un interviu acordat pentru RIA Novosti a calificat drept „exces” declarațiile scandaloase ale președintelui SUA,  Joe Biden, la adresa lui Vladimir Putin , cu toate acestea, în pofida acestui fapt, ideea organizării summitului a fost percepută pozitiv de Rusia.

Să fiți sănătos! - Putin a răspuns la acuzațiile lui Biden - Sputnik Moldova, 1920, 18.03.2021
Video
"Să fiți sănătos!" - Putin a răspuns la acuzațiile lui Biden

Biden a declarat într-un interviu pentru ABC News că liderul rus va „plăti” pentru presupusa sa ingerință în alegerile americane. În plus, Biden a răspuns afirmativ atunci când a fost întrebat dacă îl consideră pe Putin un „ucigaș”.

Lavrov a promis că va reacționa dur la încercările de a trecere „liniile roșii”>>>

„Știți cum am reacționat la excesele care au sunat în celebrul interviu al lui Joe Biden la postul de televiziune ABC. Știți cum a reacționat președintele Putin la propunerea președintelui SUA de a fi organiztăa o întâlnire: am perceput-o pozitiv. Vrem să înțelegem toate aspectele acestei inițiative, pe care acum o studiem", a spus Lavrov.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0