Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă.

Abonare
Invitații emisiunii matinale sunt: Parohul Bisericii “Arhanghelul Mihail” din satul Cruglic din raionul Criuleni, părintele Nicolae Ciobanu, directoarea Școlii de Arte Plastice “Nicolae Moisei” din Telenești, Svetlana Caprian și jurnalistul, Sergiu Praporșcik.

Despre semnificația zilei de Marți, din Săptămâna Mare vorbim cu parohul Bisericii “Arhanghelul Mihail” din satul Cruglic din raionul Criuleni, părintele Nicolae Ciobanu, consilier cultural la Mitropolia Moldovei. Recent, la Școala de Arte, “Nicolae Moisei” din Telenești a fost vernisată o expoziție cu lucrările pictoriței Eleonora Romanescu, care ar fi împlinit ieri 95 de ani. Detalii ne oferă, directoarea Școlii de Arte Plastice, Svetlana Caprian. Doar pe Saitul SPUTNIK.MD! În nordul țării, în satul Naslavcea, pe malul fluviul Nistru au fost deversare deșeuri lichide vâscoase, care se petrifică imediat ce ajung la mal și care otrăvesc atât solul, cât și apa. Detalii ne oferă jurnalistul Sergiu Praporșcik.

Fluxul de știri
0