Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Vom avea sau nu iarmaroace de Paște pe timp de pandemie

© Sputnik / Miroslav RotariПасхальная ярмарка в центре Кишинева
Пасхальная ярмарка в центре Кишинева  - Sputnik Moldova, 1920, 26.04.2021
Abonare
În Chișinău vor fi orgnizate tradiționalele iarmaroace de Paște. Comercializarea ambulantă a produselor de panificație specifice sărbătorilor pascale se va permite în toate sectoarele Capitalei.

CHIȘINĂU, 26 apr - Sputnik. Comercializarea ambulantă a produselor de panificație specifice sărbătorilor pascale va fi permisă la iarmaroacele organizate în fiecare sector al Capitalei. O dispoziție în acest sens a fost semnată de primarul Chișinăului Ion Ceban.

Acesta spune că hotărârea a fost luată „în baza deciziei Comisiei pentru Situații Excepționale a municipiului Chișinău, care a permis desfășurarea comerțului ambulant cu produse alimentare de panificație ambalate, din magazin sau tonetă, în locuri special amenajate de Primărie”, a spus Ceban.

Mai mult, Ceban spune că organizarea iarmaroacelor va permite ca oamenii să nu se îmbulzească în magazine. Adresele din sectoarele orașului unde vor fi comercializate produsele pascale vor fi stabilite de preturile de sector și publicate pe site-ul primăriei și ale preturilor. Agenții economici care vor participa la târgurile de profil, vor trebui să respecte toate normele de protecție pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19, iar unitățile de comerț vor fi amenajate la o distanță de minimum trei metri una de alta.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0