Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Nu uităm umbrela: Cum va fi vremea de Florii

© Pixabay / Free-PhotosA silhouette of a woman holding an umbrella
A silhouette of a woman holding an umbrella - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2021
Abonare
În Duminica Floriilor vom avea parte de vreme răcoroasă și precipitații. Maxima termică nu crește mai mult de 17 grade Celsius.

CHIȘINĂU, 25 apr - Sputnik. Cer noros și izolat ploi slabe de scurtă durată, prognozează meteorologii pentru ziua de astăzi, 25 aprilie. Temperaturi de până la 17 grade vor indica termometrele. Potrivit meteorologilor de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat, cel mai cald va fi în raioanele de Sud, Cahul, Ceadîr-Lunga și Comrat, unde mercurul din termometre va crește până la 17 de grade Celsius.

© Screenshot / Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 25 aprilie - 01 mai 2021
Nu uităm umbrela: Cum va fi vremea de Florii - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2021
Prognoza meteo pentru 25 aprilie - 01 mai 2021

În raioanele de Nord va fi în medie cu 2 grade mai răcoare, iar în centrul țării vor fi între 13 și 16 grade Celsius. Meteorologii informează că factorii meteorologici nu vor contribui la acumulareaa intensivă a poluanților în aer. Totodată, începând cu ziua de miercuri, 28 aprilie, vremea se va încălzi. Temperaturile vor crește semnificativ. În ziua de sâmbătă, dinaintea Paștelui, termometrele vor indica și 25 de grade Celsius. Pentru ziua Învierii Domnului, meteorolorgii prognozează o scădere bruscă a temperaturii, până la 17 grade Celsius. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0