Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Oficial - Mult mai puțini bolnavi de COVID

© Photo : Miroslav RotariMedic
Medic - Sputnik Moldova, 1920, 25.04.2021
Abonare
Cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus au fost raportate de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

CHIȘINĂU, 25 apr - Sputnik. Alte 241de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus au fost înregistrate în ultimele 24 de ore în țara noastră. Acesta este rezultatul a 2171 de teste efectuate. Bilanțul a ajuns la 249 139 de persoane infectate. Din numărul de cazuri de astăzi, niciunul nu este de import, toate sunt cu transmisie locală. 

Спецборт МЧС России с вакциной Спутник V приземлился в аэропорту Кишинева - Sputnik Moldova, 1920, 24.04.2021
Societate
Dodon: Livrarea „Sputnik V” către Moldova a fost în pericol

Din persoane angajate în sistemul medical, doar una a fost confirmată cu noul coronavirus.

Starea de sănătate a 222 de pacienți este extrem de gravă. Dintre aceștia 41 sunt conectați la aparate de respirație dirijată. 

Ministerul Sănătății anunță că alte 20 persoane au pierdut lupta pentru viață din cauza complicațiilor generate de COVID-19. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la 5730 de victime. 

Din 1 aprilie 2021, în Republica Moldova este în vigoare regimul stării de urgență. Parlamentul a adoptat decizia pe 31 martie, la solicitarea Guvernului interimar, care a propus aplicarea acestei măsuri din cauza răspândirii alarmante a noului coronavirus. Potrivit documentului adoptat, starea de urgență este introdusă pentru 60 de zile, din 1 aprilie până pe 30 mai. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0