Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin.

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: preotul Nicolae Ciobanu, parohul Bisericii Sf.Arhanghel Mihail din satul Cruglic, raionul Criuleni, poeta Radmila Popovici Paraschiv, Alexandrina Chirtoacă, jurnalist Sputnik Moldova.

În această dumnică vom sărbători Floriile, iar de Florii a intrat în Ieruslim Fiul lui Dumnezeu, urmat de către cei orbi și de către cei bolnavi. Aceasta zi fiind  singura în care Cel care sa jertfit într-u noi s-a aclamat în fața oamenilor ca Împarat al Lumii. Despre Sărbătoarea de Florii și Săptămâna care urmează – Săptămâna Patimilor, vorbim cu preotul Nicolae Ciobanu, parohul Bisericii Sf.Arhanghel Mihail din satul Cruglic, raionul Criuleni. De Ziua Mondială a Cărții și a Dreptului de Autor vorbim cu poeta Radmila Popovici Paraschiv. Doar pe Saitul SPUTNIK.MD. Colega noastră, Alexandrina Chirtoacă vine cu cele mai inedite informații, vom vorbi despre cea mai veche carte tipărită din Moldova.

 

Fluxul de știri
0