Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Dodon pleacă la Moscova: Ce ar urma să facă în cadrul vizitei

© Photo : Miroslav RotariIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 23.04.2021
Abonare
Președintele PSRM pleacă la Moscova pentru a se întâlni cu mai mulți oficiali din Federația Rusă. Despre acest lucru a anunțat Igor Dodon pe canalul său de Telegram. 

CHIȘINĂU, 23 apr - Sputnik. Igor Dodon a pornit în această dimineață la Moscova. Președintele PSRM a anunțat acest lucru pe canalul său de Telegram, unde a postat și un video făcut de pe Aeroportul din Chișinău, în care a precizat că urmează să aibă astăzi mai multe întrevederi cu oficialii din capitală rusă. 

„Voi avea mai multe întrevederi în scopul intereselor Republicii Moldova. Azi va fi o zi destul de interesantă și la Chișinău, avem ședința Parlamentului, unde vor fi mai multe proiecte. (...) Așteptați-mă în curând acasă cu noutăți foarte bune pentru toți cetățenii Republicii Moldova”, a precizat Igor Dodon. 

Liderul PSRM a decolat în jurul orei 10:00, atunci când începe tradiționala emisiune „Președintele Igor Dodon răspunde”. El a menționat că episodul de vineri, 23 aprilie, va putea fi urmărit live la ora 20:00 și că în cadrul acestei ediții va vorbi despre vizita sa de la Moscova și despre ultimele evenimente politice din țară. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0