Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A fost reluat procesul de studii - iată unde: Decizia Comisiei Situații Excepționale

© Inquam Photos / GEORGE CALINExamen, studenți la medicină
Examen, studenți la medicină - Sputnik Moldova, 1920, 22.04.2021
Abonare
Începând cu 26 aprilie, se reia procesul educațional în învățământul profesional tehnic și superior pentru realizarea stagiilor de practică, orelor practice și a sesiunilor de evaluare care nu pot fi efectuate la distanță.

CHIȘINĂU, 22 apr - Sputnik. Premierul interimar Aureliu Ciocoi a făcut declarații pentru presă după ședința Comisiei pentru Situații Excepționale care s-a desfășurat astăzi. 

„Începând cu 26 aprilie, se reia procesul educațional în învățământul profesional tehnic și superior pentru realizarea stagiilor de practică, orelor practice și a sesiunilor de evaluare care nu pot fi făcute la distanță. Este vorba, bunăoară, despre studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie, care chiar nu au cum să efectueze stagii de practică în ceea ce privește perfecționarea pentru obținerea diplomelor în domeniile pe care le studiază. 

Examen - Sputnik Moldova, 1920, 31.03.2021
Educație
Vor susține sau nu elevii claselor IX-a și a XII-a examenele de absolvire anul acesta
Amintim că anterior Comisia pentru Situații Excepționale din municipiul Chișinău a decis să fie reluat parțial procesul educațional în școli din 19 aprilie.

Elevii claselor întâi, a patra, a cincea, a nouă și a 12-ea din Capitală au revenit luni în băncile școlilor din Capitală.

În toată țara comisiile teritoriale pentru situații excepționale evaluează gradul de pericol de infectare și în funcție de evoluție se ia decizia la nivel local dacă învățământul se desfășoară online sau în sălile de clasă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0