Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Uimitor: Câte cazuri noi de infectare cu COVID-19 avem astăzi

© Inquam Photos / Virgil SimonescuPacienți internați cu diagnostic COVID-19
Pacienți internați cu diagnostic COVID-19 - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Abonare
Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că astăzi au fost înregistrată o nouă creștere a numărului de cazuri noi de invectare cu noul coronavirus.

CHIȘINĂU, 21 apr - Sputnik. Numărul de cazuri noi de infectare cu noul tip de coronavirus înregistrat astăzi în Republica Moldova este unul mare comparativ cu cel din ultimele două zile. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că alte 700 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Acesta este rezultatul efectuării a 6 334 de teste. Din numărul total de cazuri noi, 6 sunt de import.

România a donat Moldovei încă un lot de vaccin AstraZeneca - Sputnik Moldova, 1920, 17.04.2021
Societate
România a donat Moldovei încă un lot de vaccin AstraZeneca

Mai exact două din Germania și câte unul din Egipt, Elveția, Italia, Marea Britanie. Bilanțul cazurilor de COVID-19 în țara noastră a ajuns la 247 391 de persoane infectate. După ce ieri doar opt persoane din sistemul medical au fost testate pozitiv, astăzi 20 de lucrători medicali au fost înregistrați cu COVID-19. Este vorba de 8 medici, 6 asistenți medicali și alte 6 angajați care reprezintă personalul auxiliar.

Se menține mare numărul pacienților internați în stare gravă. Din cei 243 de bolnavi, 48 sunt conectați la aparate de respirație asistată. Totodată, alte 27 de persoane au decedat din cauza complicațiilor cauzate de COVID-19. Bilanțul deceselor în țara noastră a ajuns la 5 643de persoane decedate. La fel, alte 923 de persoane au fost vindecate. În total, 234 204 de persoane au fost tratate de COVID-19.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0