Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Ne dorim relații bune cu toți participanții la dialogul internațional

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ Федеральному Собранию - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Abonare
Rusia nu dorește să ardă punți, dar dacă cineva va percepe acest comportament drept dezinteres sau slăbăciune și însuși este dispus să ardă punțile, răspunsul Rusiei va fi asimetric, rapid și dur, a declarat Vladimir Putin.

CHIȘINĂU, 21 apr – Sputnik. În cadrul mesajului său adresat Adunării Federale a Federației Ruse, miercuri, Vladimir Putin a declarat că Rusia își dorește relații bune cu toți participanții la dialogul internațional, dar vede ce se întâmplă de fapt în viața reală.   

Vladimir Putin - Sputnik Moldova, 1920, 21.04.2021
Rusia
Putin: Rusia se angajează să protejeze valorile tradiționale
"Dorin să avem relații bune cu toți participanții la dialogul internațional, dar noi vedem ce se întâmplă de fapt în viața reală - Rusia este agasată ba aici, ba acolo, fără nici un motiv", a declarat Putin.

El a spus că aceasta este intenția sinceră a Rusiei, chiar în raport cu acei care, în ultimul timp, nu au reușesc să aibă o relație nereușită cu Rusia.

"Noi, cu adevărat, nu dorim să ardem punțile. Dar dacă cineva percepe bunele noastre intenții drept nepăsare sau slăbiciune și el însuși este să dea foc definitiv punților sau chiar să le arunce în aer, atunci el trebuie să știe că răspunsul Rusiei va fi asimetric, rapid și dur", a declarat Putin.

Liderul rus a spune că organizatorii "oricăror provocări, care amenință interesele de securitate ale Federației Ruse, vor regreta ceea ce au făcut așa cum nu au mai regretat demult".

"În același timp, nouă ne va ajunge răbdare, responsabilitate, profesionalism, încredere în sine și în dreptatea pe care o deținem și în luciditatea luării oricăror decizii. Dar sper că nimănui nu-i va trece prin minte să treacă în raport cu Rusia de așa numita "linie roșie", a declarat Putin.

Președintele Putin a spus că Rusia va fi cea care va determina, în fiecare caz aparte, pe unde trece acea linie roșie.  

Fluxul de știri
0