Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ziua Națională a Dublilor

Abonare
În fiecare an, în data de 20 aprilie, este marcată Ziua Națională a Dublilor de către cei care au un dublu, adică o persoană care arată exact ca ei.

Trebuie însă să menționăm că nu excistă doi oameni identice, individualitatea fiecărei persoane nu poate fi totuși ștearsă.

© AFP 2024 / Andy NewmanCorcursul „Papa” Hemingway Look-Alike Contest la Sloppy Joe's Bar din Key Vest, FL, din 21 iulie 2001. În centrul este câștigătorul competiției Denny Woods din Buckeye Lake, Ohio, înconjurat de câștigătorii din anii anteriori - alți 117 Hemingway. Competiția anuală a fost un eveniment important al Festivalului anual Hemingway Days, care se încheie pe 22 iulie.
Конкурс двойников «Папа» Эрнеста Хемингуэя, Флорида - Sputnik Moldova
1/15
Corcursul „Papa” Hemingway Look-Alike Contest la Sloppy Joe's Bar din Key Vest, FL, din 21 iulie 2001. În centrul este câștigătorul competiției Denny Woods din Buckeye Lake, Ohio, înconjurat de câștigătorii din anii anteriori - alți 117 Hemingway. Competiția anuală a fost un eveniment important al Festivalului anual Hemingway Days, care se încheie pe 22 iulie.
© AFP 2024 / Aamir Qureshi, Chris DelmasAceastă combinație de fotografii a fost creată pe 14 martie 2019 și îl prezintă în stânga pe chelnerul pakistanez Rozi Khan, care pozează pentru o fotografie la hotelul Dilbar din Rawalpindi pe 22 februarie și dreapta - actorul american Peter Dinklage la premiera HBO a filmului „My Dinner With Herve” la Studiourile Paramount din Los Angeles pe 4 octombrie 2018. Trebuie să remarcăm că Rozi Khan nu auzise niciodată de Game of Thrones sau de personajul din această peliculă, extrem de popular, Tyrion Lannister, până când asemănarea sa izbitoare cu acest erou negativ pitic i-a făcut pe oameni să-și întoarcă capetele spre chelnerul pakistanez.
Пакистанский официант Рози Хан (слева)  и американский актер Питер Динклэйдж (справа) - Sputnik Moldova
2/15
Această combinație de fotografii a fost creată pe 14 martie 2019 și îl prezintă în stânga pe chelnerul pakistanez Rozi Khan, care pozează pentru o fotografie la hotelul Dilbar din Rawalpindi pe 22 februarie și dreapta - actorul american Peter Dinklage la premiera HBO a filmului „My Dinner With Herve” la Studiourile Paramount din Los Angeles pe 4 octombrie 2018. Trebuie să remarcăm că Rozi Khan nu auzise niciodată de Game of Thrones sau de personajul din această peliculă, extrem de popular, Tyrion Lannister, până când asemănarea sa izbitoare cu acest erou negativ pitic i-a făcut pe oameni să-și întoarcă capetele spre chelnerul pakistanez.
© AFP 2024 / Stephen JaffePreședintele SUA, Bill Clinton, și o „clonă” de-a lui, interpretată de actorul Darrell Hammond la cea de-a 53-a cină anuală a corespondenților de radio și de televiziune din 10 aprilie la Washington. Președintele Clinton, împreună cu soția sa, prima doamnă Hillary Rodham Clinton, au participat la eveniment în onorarea corespondenților.
Президент США Билл Клинтон дал пятерку своему «клону», которого сыграл актер Даррелл Хаммонд  - Sputnik Moldova
3/15
Președintele SUA, Bill Clinton, și o „clonă” de-a lui, interpretată de actorul Darrell Hammond la cea de-a 53-a cină anuală a corespondenților de radio și de televiziune din 10 aprilie la Washington. Președintele Clinton, împreună cu soția sa, prima doamnă Hillary Rodham Clinton, au participat la eveniment în onorarea corespondenților.
© AFP 2024 / Atta Kenare, Giuseppe CacaceAceast colaj de imagini a fost creat pe 8 mai 2017. În stânga este Reza Parastesh, o dublură fotbalistul argentinian Lionel Messi, care pozează pentru o fotografie într-o stradă din Teheran pe 8 mai 2017 și (drepata) chiar atacantul argentinian Lionel Messi, în timpul meciului de fotbal din UEFA Champions League din sfertul de finală din prima manșă Juventus vs Barcelona, pe 11 aprilie 2017 pe stadionul Juventus din Torino.
Реза Парастеш, двойник Барселоны (слева) и футболист Аргентины Лионель Месси (справа) - Sputnik Moldova
4/15
Aceast colaj de imagini a fost creat pe 8 mai 2017. În stânga este Reza Parastesh, o dublură fotbalistul argentinian Lionel Messi, care pozează pentru o fotografie într-o stradă din Teheran pe 8 mai 2017 și (drepata) chiar atacantul argentinian Lionel Messi, în timpul meciului de fotbal din UEFA Champions League din sfertul de finală din prima manșă Juventus vs Barcelona, pe 11 aprilie 2017 pe stadionul Juventus din Torino.
© AFP 2024 / Daniel Leal-OlivasDublurile prințului britanic William, ducele de Cambridge (stânga), prințului britanic Harry (centru) și prințul britanic Charles, prințul de Țara Galilor (dreapta) pozează pentru o fotografie într-o cadă cu hidromasaj pe Tamisa, în timp ce un grup de antreprenori sărbătoresc viitorul căsătoria prințului britanic Harry și Meghan Markle la Londra pe 26 aprilie 2018.
Двойники британского принца Уильяма, герцога Кембриджского (слева), британского принца Гарри (в центре) и британского принца Чарльза, принца Уэльского (справа), Лондон - Sputnik Moldova
5/15
Dublurile prințului britanic William, ducele de Cambridge (stânga), prințului britanic Harry (centru) și prințul britanic Charles, prințul de Țara Galilor (dreapta) pozează pentru o fotografie într-o cadă cu hidromasaj pe Tamisa, în timp ce un grup de antreprenori sărbătoresc viitorul căsătoria prințului britanic Harry și Meghan Markle la Londra pe 26 aprilie 2018.
© AFP 2024 / Wakil Kohsar, Ludovic MarinColaj făcut pe 12 octombrie 2018 - premierul Canadei Justin Trudeau (stânga) și interpretul afaganez Abdul Salam Maftoon (dreapta).
Премьер министр Канады Джастин Трюдо (слева) и афганский певец Abdul Salam Maftoon - Sputnik Moldova
6/15
Colaj făcut pe 12 octombrie 2018 - premierul Canadei Justin Trudeau (stânga) și interpretul afaganez Abdul Salam Maftoon (dreapta).
© AFP 2024 / StringerPetar Cikic, sârb bosniac în vârstă de 47 de ani, se uită la o fotografie a celui mai căutat om al Curții ONU, Radovan Karadzic, cu care are o asemănare extraordinară, Banja Luka, 15 iunie 2004.
47-летний Petar Cikic с фотографией бывшего президента Республики Сербской Радована Караджича - Sputnik Moldova
7/15
Petar Cikic, sârb bosniac în vârstă de 47 de ani, se uită la o fotografie a celui mai căutat om al Curții ONU, Radovan Karadzic, cu care are o asemănare extraordinară, Banja Luka, 15 iunie 2004.
© Sputnik / N. Zubov / Accesați arhiva multimediaGemeni despărțiți de secole. Zeul japonez al războiului, secolul al VII-lea și comediantul american Red Skelton.
Американский комик Рэд Скелтон и японский бог войны VII века - Sputnik Moldova
8/15
Gemeni despărțiți de secole. Zeul japonez al războiului, secolul al VII-lea și comediantul american Red Skelton.
© AFP 2024 / Saul LoebUn băiat ridică în sus degetul mare la un miting „Make America Great Again” în timp ce președintele american Donald Trump face campanie la aeroportul John Murtha Johnstown-Cambria County din Johnstown, Pennsylvania, 13 octombrie 2020.
Мальчик, похожий на президента США Дональда Трампа - Sputnik Moldova
9/15
Un băiat ridică în sus degetul mare la un miting „Make America Great Again” în timp ce președintele american Donald Trump face campanie la aeroportul John Murtha Johnstown-Cambria County din Johnstown, Pennsylvania, 13 octombrie 2020.
© AFP 2024 / StringerAceastă fotografie a fost făcută pe 27 ianuarie 2015 și îl arată pe actorul chinez Xu Ruilin (stânga), în vârstă de 58 de ani, care are o asemănare ciudată cu tatăl fondator al Chinei comuniste, Mao Zedong, pozând în fața unei poze cu Mao la domiciliul său din Liaocheng, provincia chineză Shandong. Xu nu este interesat de politică și nu este un fanatic socialist, dar Xu Ruilin își petrece fiecare moment liber practicând cum să vorbească, să scrie, să meargă și să gândească ca Mao Zedong.
58-летний китайский актер Xu Ruilin с портретом Мао Цзэдуна - Sputnik Moldova
10/15
Această fotografie a fost făcută pe 27 ianuarie 2015 și îl arată pe actorul chinez Xu Ruilin (stânga), în vârstă de 58 de ani, care are o asemănare ciudată cu tatăl fondator al Chinei comuniste, Mao Zedong, pozând în fața unei poze cu Mao la domiciliul său din Liaocheng, provincia chineză Shandong. Xu nu este interesat de politică și nu este un fanatic socialist, dar Xu Ruilin își petrece fiecare moment liber practicând cum să vorbească, să scrie, să meargă și să gândească ca Mao Zedong.
© Sputnik / N. Zubov / Accesați arhiva multimediaGemeni despărțiți de secole. Cavalerul de la Nürnberg de Albrecht Durer (1471-1528) și comediantul american Bob Hope.
Рыцарь из Нюрнберга с картины Альбрехта Дюрера и американский комик Боб Хоуп - Sputnik Moldova
11/15
Gemeni despărțiți de secole. Cavalerul de la Nürnberg de Albrecht Durer (1471-1528) și comediantul american Bob Hope.
© AFP 2024 / Matthew Peyton / Getty ImagesNEW YORK - 19 IUNIE: Actorul Tom Cruise (dreapta) pozează cu un om care seamănă mult cu Tom Cruise.
Актер Том Круз (справа) позирует с человеком, похожим на него - Sputnik Moldova
12/15
NEW YORK - 19 IUNIE: Actorul Tom Cruise (dreapta) pozează cu un om care seamănă mult cu Tom Cruise.
© AFP 2024 / STR, Marwan NaamaniIranianul Reza Alireza Lou (stânga), care seamnă leit cu fotbalistul portughez al Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

Иранец Реза Алиреза Лу (слева) и португальский футболист «Реала» Кристиано Роналду - Sputnik Moldova
13/15
Iranianul Reza Alireza Lou (stânga), care seamnă leit cu fotbalistul portughez al Real Madrid, Cristiano Ronaldo.

© AFP 2024 / Daniel Boczarski / Getty ImagesÎnvingătorul concursului Doublemint, Micky Roseberry (dreapta), 28 de ani, din Cedar Point, Iowa, la Chicagoland Speedway și (stânga) dublura lui Kyle Busch.
Победитель конкурса Doublemint Micky Roseberry (справа) со своим двойником Kyle Busch - Sputnik Moldova
14/15
Învingătorul concursului Doublemint, Micky Roseberry (dreapta), 28 de ani, din Cedar Point, Iowa, la Chicagoland Speedway și (stânga) dublura lui Kyle Busch.
© AP Photo / Evan AgostiniModelul și omul de televiziune Heidi Klum, a treia din stânga, pozează cu „Heidi Clones” la cea de-a 17-a petrecere anuală de Halloween de la Vandal, luni, 31 octombrie 2016, la New York.
Модель Хайди Клум (третья слева) позирует с «Клонами Хайди» на своей  Хэллоуин-вечеринке в Нью-Йорке - Sputnik Moldova
15/15
Modelul și omul de televiziune Heidi Klum, a treia din stânga, pozează cu „Heidi Clones” la cea de-a 17-a petrecere anuală de Halloween de la Vandal, luni, 31 octombrie 2016, la New York.
Fluxul de știri
0