Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce a declarat Trump despre relațiile sale cu Putin

© Sputnik / Сергей Гунеев / Accesați arhiva multimediaВстреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки
Встреча президента РФ Владимира Путина и президента США Дональда Трампа в Хельсинки - Sputnik Moldova, 1920, 20.04.2021
Abonare
Donald Trump a vorbit într-un interviu la un post TV american despre relațiile pe care le-a avut cu Vladimir Putin în timpul mandatului său de președinte al SUA.

CHIȘINĂU, 20 apr – Sputnik. Fostul președinte american Donald Trump consideră că el și Vladimir Putin s-au simpatizat reciproc.

"M-am înțeles foarte bine cu președintele Putin, eu l-am simpatizat pe el și el m-a simpatizat pe mine", a spus Trump într-un interviu acordat postului Fox News, citat de RIA Novosti.

El a explicat că acest este un lucru „bun, nu rău”.

Президент США Джо Байден во время своей первой официальной пресс-конференции в качестве президента в Вашингтоне, США - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
De ce să se întâlnească cu Biden

Relațiile între Moscova și Washington s-au intensificat la sfârșitul anului 2016, după ce Trump a fost ales președinte al SUA.  Apoi oponenții republicanului au venit cu acuzații despre o posibilă intervenție a Moscovei în procesele electorale din Statele Unite.

Procurorul pentru cauze speciale Robert Mueller a investigat timp de doi ani acuzațiile de presupusă „ingerință rusească” și acuzațiile cu privire la o „înțelegere secretă a lui Donald Trump cu Rusia”. Mueller a confirmat acuzațiile de „ingerință” pe care Kremlinul le-a negat, dar nu a găsit nicio dovadă de „înțelegere”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0