Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Piaţa Centrală îşi modifică programul: Cum va activa din 20 aprilie

© Sputnik / Anatolii KiriakPiața centrală
Piața centrală - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Abonare
Întreprinderea municipală „Piața Centrală” a informat că, pentru a reduce riscurile de răspândire a coronavirusului, este necesară respectarea măsurilor antiepidemice instituite de autorități.

CHIŞINĂU, 19 apr – Sputnik. Piața din centrul Chișinăului revine din 20 aprilie la programul anterior de activitate. Informația a fost publicată pe canalul Telegram al întreprinderii municipale „Piața Centrală”.

”Având în vedere prevederile Hotărârii CNESP nr.51 din 19 martie 2021, administrația Î.M “Piața Centrală” anunță despre revenirea la programul zilnic de lucru a Pieței Centrale și Pieței Avicole din str. Cărbunari nr.9 începând cu ziua de marți 20 aprilie 2021, de la orele 06.00 până la 18.00. Ziua de luni, se menține ca zi sanitară”, este menționat în comunicat.

Totodată, instituția atenționează că pentru  a diminua riscului de răspândire a virusului Sars-Cov-2, în perioada stării de urgență în sănătate publică se mențin măsurile de restricție instituite de autorități.

Din 1 aprilie 2021, în Republica Moldova este în vigoare regimul stării de urgență. Parlamentul a adoptat decizia pe 31 martie, la solicitarea Guvernului interimar, care a propus aplicarea acestei măsuri din cauza răspândirii alarmante a noului coronavirus. Potrivit documentului adoptat, starea de urgență este introdusă pentru 60 de zile, din 1 aprilie până pe 30 mai.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0