Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal”

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Ion Locoman, director general Moldova Concert, Aneta Zasavițchi, președinta Asociației Naționale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova.

De Ziua Europeană a Circului vorbim despre starea de lucruri a Circului din Chișinău, reparația căruia se întinde mai bine de 10 ani! Cu Ion Locoman, director general Moldova Concert vorbim despre situația Circului și a artiștilor de circ. Recent, Asociația Națională a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova a venit cu o inițiativă. Nu e un secret că din 16 martie, 90% din localurile din Chișinău s-au închis complet. Serviciu de livrare au doar în jur de 10% din restaurante și cafenele. Numărul livrărilor și a comenzilor, spre deosebire de cifra dinainte carantinei, a scăzut cu 25%. Sunt cifre oferite de președinta Asociației Naționale a Restaurantelor și a Localurilor de Agrement din Republica Moldova, Aneta Zasavițchi.  Detalii ne oferă Aneta Zasavițchi, președinta Asociației.

Fluxul de știri
0