Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Accident grav la Botanica: Microbuz răsturnat peste un autoturism

© Sputnik / Rodica Gherciu Accident grav la Botanica: Microbuz răsturnat peste un autoturism
Accident grav la Botanica: Microbuz răsturnat peste un autoturism  - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Abonare
Un accident grav a avut loc la ora 14:40, în sectorul Botanica al Capitalei. Un microbuz s-a răsturnat peste un autoturism, în accident fiind implicate și alte vehicule.

CHIȘINĂU, 19 apr - Sputnik. Patru automobile au fost grav avariate în urma unui accident rutier. Potrivit poliției, impactul a avut loc la ora 14:40, la intersecția străzilor Trandafirilor și Decebal. La fața locului au fost îndreptate două ambulanțe, un echipaj de pompieri și un echipaj al poliției. 

© Photo : Facebook / Direcţia de Poliţie a municipiului ChişinăuAccident grav în sectorul Botanica al Capitalei
Accident grav la Botanica: Microbuz răsturnat peste un autoturism  - Sputnik Moldova, 1920, 19.04.2021
Accident grav în sectorul Botanica al Capitalei

Potrivit oamenilor legii, preliminar, o femeie în vârstă de 39 de ani, ce se afla la volanul unuia dintre cele patru automobile, s-a ales cu numeroase traumatisme. Femeia a fost preluată de medicii de pe ambulanță și a fost dusă de urgență la spital. În prezent, ofițerii stabilesc toate circumstanțele producerii accidentului.

Potrivit poliției, în funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales victima, șoferul care va fi găsit vinovat urmează să fie atras la răspundere conform legislației.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0