Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

De dragul like-urilor: Tânără lovită de o mașină în timp ce se filma pe TikTok - Video

© Sputnik / Рамиль Ситдиков / Accesați arhiva multimediaTik Tok
Tik Tok - Sputnik Moldova, 1920, 18.04.2021
Abonare
TikTokerii continuă să-și pună viața în pericol în încercarea de a acumula likuri pe rețelele de socializare. De această dată este vorba de o tânără de 18 ani care a fost lovită de un automobil la Bălți.

CHIȘINĂU, 18 aprilie - Sputnik. Goana după "like-uri" poate duce la traumatisme și consecințe grave, avertizează Inspectoratul de Poliție Bălți după ce o tânără de 18 ani a fost lovită de o mașină.


”La 17 aprilie curent, în jurul orei 18:00, patru tineri cu vârste cuprinse între 17 și 18 ani încercau să filmeze un video pentru aplicația TikTok, pe traseul din fața unui centru comercial din municipiul Bălți. La un moment dat, un automobil de marca Mercedes, în care se aflau alți doi tineri de 18 ani, au tamponat adolescenta de 17 ani care se filma în timp ce se afla pe trecerea de pietoni. Șoferul și-a explicat gestul prin faptul că și-a dorit să nimerească în secvența video”, informează IP Bălți.

În consecință, minora s-a ales cu fractură la picior, adresându-se mai târziu după ajutor medical la spitalul de urgență din Bălți. Poliția a fost sesizată de medici, care au anunțat despre cele întâmplate, fiindcă tinerii implicați nu au solicitat intervenția polițiștilor, motivând ca s-au împăcat pe loc.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor, iar șoferul automobilului riscă să fie sancționat pentru încălcarea regulilor de circulaţie ce a cauzat din imprudență o vătămare medie a integrităţii corporale sau a sănătăţii.

Persoana vinovată riscă o amendă de până la 32 de mii 500 de lei sau închisoare de până la 3 ani cu (sau fără) privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de până la 2 ani.
Amintim că la început de an un tânăr de 22 ani a fost transportat la spital după ce a căzut în gol dintr-un centru comercial din Capitală, în timp ce se filma cu telefonul pentru a posta clipul pe TikTok.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0