Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanâi, la Sankt Petersburg

Zinaida Greceanîi - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2021
Abonare
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanâi, se află astăzi și mâine la Sankt Petersburg, unde participă, în fruntea unei delegații, la sesiunea plenară a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente.

CHIȘINĂU, 15 apr – Sputnik. Președintele Parlamentului Republicii Moldova, Zinaida Greceanîi, a anunțat pe pagina sa a de Facebook că, pe 15-16 aprilie, participă în fruntea unei delegații parlamentare la cea de-a 52-a sesiune plenară a Adunării Interparlamentare a țărilor membre ale Comunității Statelor Independente (AIP CSI), care are loc la Sankt Petersburg.    

Curtea Constituțională  - Sputnik Moldova, 1920, 15.04.2021
Politică
Într-o oră Curtea Constituțională decide soarta politică a Moldovei - Detalii
Ea a anunțat că va participa la ședința Consiliului AIP CSI, unde va ține un discurs în deschiderea ședinței plenare a Adunării Interparlamentare. De asemenea, are planificate  o serie de întrevederi bilaterale.

Președintele Legislativului a mai precizat că delegația noastră va participa la ceremonia de inaugurare a Conferinței parlamentare „Provocările și amenințările globale în contextul pandemiei COVID-19: terorismul și extremismul violent”, organizată în cadrul sesiunii plenare a AIP CSI.

"Consider acest eveniment o platformă foarte bună pentru a face schimb de opinii și de experiență pe subiectele de actualitate cu colegii din alte Parlamente, într-o perioadă atât de dificilă pentru toată lumea", a scris Greceanîi pe
Facebook.

Din delegația legislativului moldovean mai fac parte vicepreședintele Comisiei Politică Externă și Integrare Europeană, membrul delegației naționale la AIP CSI, Bogdat Țîrdea și secretarul general al Parlamentului, Adrian Albu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0