Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea Sputnik Matinal

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Constantin Rusnac, secretar genereal UNESCO Moldova, Svetlana Cebotari, director al Centrului Naţional de Transfuzie a Sângelui, interpretul Valeriu Cordineanu și jurnalistul Sergiu Praporșcic.
  • În data de 15 aprilie marcăm Ziua Culturii Universale. Discutăm cu Constantin Rusnac, secretar genereal UNESCO Moldova.
  • Despre programul de preluare a singelui, despre rezervele de sânge ale ţării şi despre alte activităţi actuale ale Centrului Naţional  de Transfuzie a Sângelui discutăm cu directorul instituţiei, Svetlana Cebotari.
  • Ce face cunoscutul interpret Valeriu Cordineanu, omagiatul acestei zile, aflam în aceasta dimineață. Doar pe Sputnik.md!
  • Mai mulți apicultori din țară au fost luați prin surprindere de decizia autorităților potrivit căreia li se recomandă să se înregistreze ca persoane juridice pentru a face comerț. Cei care refuză se plâng că nu pot obține certificare de la ANSA. Detalii ne oferă colegul nostru, Sergiu Praporșcic.
Fluxul de știri
0