Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Putin și-a administrat a doua componentă a vaccinului anti-COVID

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ В. Путин
Президент РФ В. Путин  - Sputnik Moldova, 1920, 14.04.2021
Abonare
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a făcut al doilea vaccin împotriva coronavirusului. Prima doză i-a fost administrată pe 23 martie.

CHIȘINĂU, 14 apr – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și-a făcut rapelul peste trei săptămâni de la administrarea primei componente a vaccinului împotriva coronavirusului.

“Vreau să vă informez că chiar acum, înainte să intru în această sală, am făcut și al doilea vaccin. Sper că totul va fi bine. Nu doar că sper, sunt convins”, a declarat Putin la ședința prezidiului Societății Geografice Ruse.

Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova, 1920, 09.04.2021
Societate
Discuții între Putin și Erdogan în privința vaccinului ”Sputnik V”
În seara de 23 martie, președintele și-a administrat prima doză a vaccinului împotriva coronavirusului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, nu a specificat ce vaccin anume i-a fost administrat șefului statului. Dar este vorba evident de un vaccin rusesc.

Putin și-a administrat vaccinul fără prezența camerelor video și a explicat acest gest prin faptul că nu vrea să se “maimuțărească”, iar dacă cineva vrea să falsifice ceva, acest lucru nu este complicat, prezentând în fața camerelor o injecție cu vitamine, în loc de vaccin. Liderul rus a menționat că denumirea vaccinului administrat o cunoaște doar medicul personal.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0