Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Arcadie Foşnea, preşedintele Asociației Micilor Producători de Vinuri, psihologul și numerologul Ala Andon și jurnalista Ana Iurii.

S-a împlinit un an de la lansarea Grupului Civic şi a iniţiativei  de susţinere şi dezvoltare a micilor producători de vinuri. Ramura viti-vinicolă se confruntă în continuare cu mari dificultăţi? Care e situaţia la moment şi cum putem îmbunătăţi starea de lucruri, putem remedia dificultăţile de export în Rusia discutăm cu Arcadie Foşnea, preşedintele Asociației Micilor Producători de Vinuri.  Te-ai întrebat vreodată de ce zilele săptămânii sunt în număr de 7? În antichitate, cifra 7 avea o semnificaţie magică pentru astrologi şi vrăjitori, care încercau să descopere lumea şi Universul. Tot atunci, ei au numit fiecare zi a săptămânii după cele 7 planete ale sistemului solar şi i-au atribuit semnificaţii importante. Mai mult detalii aflăm de la numerologul Ala Andon. Doar pe saitul Sputnik.md!  Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene nu comentează informațiile despre convocarea ambasadorului ucrainean și pretinsa cerere a autorităților moldovenești de a lipsi de imunitate diplomatică pe atașatul militar al Ucrainei la Chișinău. Detalii aflăm de la colega noastră, jurnalista Ana Iurii.

Fluxul de știri
0